facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mental Ridning - coaching för ryttare

Mental Ridning - coaching för ryttare

About

Mental träning och coaching för ryttare. Tänk dig framåt!

Story

TA STEGET FÖR ATT KOMMA I MÅL
SOM VINNARE

Har du kommit till punkten där det bara är att vinna som räknas? Du har förmodligen upplevt känslan av att du och hästen är ett och har fullständigt flyt när ni tävlar. Men ibland kan pressen att prestera bli för tung – stress, tvivel och motgångar hindrar dig från att vara på topp. Negativa tankar har en förmåga att bita sig fast och kan vara svåra att ruska av sig!

Ta kontroll över din prestation!
Låt inte din tankar och känslor åka berg- och dalbana mer! Kunskapen om hur du tar kontroll över ditt sinne, hittar vinnarkänslan, är i mental balans och kan prestera oavsett omständigheter, finns inom räckhåll.

Med utgångspunkt i det världskända programmet i mental träning för topprestationer, Thinking into Results, djupdyker vi i ditt sinne och hjälper dig att skapa det liv och det resultat du drömmer om.

Vi är övertygade om att du har oändligt mycket kunskap och teknik i den tävlingsgren du valt. Men lyckas du använda den när det verkligen gäller, och framför allt, kan du förmedla all denna information till din häst på ett sätt som den kan förstå och ta till sig?

Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas och vi har redskapen som kan ta dig dit. Är du redo att utvecklas för att bli ett välmående vinnarteam?

Impressum

Susanna Davidsson, 070 638 50 46

Address: Sillaröd, 27357 Brösarp
Phone: 070-638 50 46
es.gnindirlatnem@ofni
City: Brösarp
Zip Code: 27357


Comment on this business

to add Mental Ridning - coaching för ryttare map to your website;