facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mercedes-Benz

"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade person- och transportbilar. Utöver det ordinarie sortimentet har vi dessutom en AMG-avdelning med de mest exklusiva modellerna från Mercedes-Benz. Behöver din bil service kan du tryggt besöka vårt servicecenter, auktoriserat för Mercedes-Benz och Smart. På vår anläggning kan du dessutom köpa tillbehör och reservdelar samt lämna in hjulen på vårt däckhotell. Vi ser fram emot att få träffa dig!"
Address: Ryttarvägen 4, 185 15 Danderyd
Phone: 08-6229600
City: Danderyd
Zip Code: 185 15



related searches: Mercedes-Benz Gebrauchtwagen, Mercedes-Benz Konfigurator, Mercedes-Benz C-Class, Mercedes-Benz Deutschland, Mercedes-Benz SUV, Mercedes-Benz AMG, Mercedes-Benz Karriere, Mercedes-Benz USA
Similar places near
Hedin Bil Hedin Bil 106 meter Stort tack till Armand för bästa bilköpet. Vi är jättenöjda! Fantastisk service....
Porsche Center Danderyd Porsche Center Danderyd 135 meter Fin ny butik, trevlig personal
British MotorGroup Stockholm British MotorGroup Stockholm 135 meter Sämsta företag. Ingen kunskap. Har en leasing bil via företaget som behövs service då...
Audi Stockholm Audi Stockholm 143 meter Jätte bra service, vi fick kontakt direkt av en säljare. Alla var också super trevlig...
Reviews
Tycker inte om att säga det var bättre förr. Men nu stämmer det verkligen det var bättre när MB var MB och inget annat. Service känsla har försvunnit.
Bra informationsdisk när man kommer för ett möte. Dom lämnad dig inte bara som ett frågetecken utan går direkt och meddelar/hämtar den du söker.
Bra trevlig bemötande. Riktigt nöjd med den nya video tjänsten där man får se vad som gjorts/fixat under besöket.
Fina bilar, men alldeles för låg markfrigång. Skärpning MB. 11-12 cm är för lite på en modern bil med alla dessa farthinder.
Proffsigt mottagande, högkvalitativa jobb tyvärr långa väntetider för att få bilen servad.
Ska man lämna in bilen för service eller rep.så är det här verkstaden.dom är kanon
Vi råkade köpa en merca.
Snabb och bra service
Säkerligen en bra återförsäljare för kunder. Men vad tråkig anläggning! Det är mörkt, trångt och omodernt. Framförallt begagnat som är i källaren. Hade förväntat mig mer när grannarna på BMW och Audi har en helt annan nivå på anläggning. Dags för en renovation kanske?
En bilaläggning med verkstad är en bilaläggning. Kan inte vara så mycket annat. Gav ett hyfsat intryck men svårt att bedöma efter ett första besök.
Comment on this business

Directions to Mercedes-Benz with public transportation


Rinkeby norra 100 meters
604
611
613
691
695
Ekeby gård 110 meters
602
602X
Ekeby gård 110 meters
Kyrkogårdsvägen 110 meters
602
602X
698
Ekeby gård 120 meters
602
602X

to add Mercedes-Benz map to your website;