facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Meridia - Holistisk Terapi

About

ALTERNATIVMEDICIN BEHANDLINGAR
För att hålla dig vid hälsa erbjuder jag beprövade alternativmedicin behandlingar som tar dig ett steg närmare hälsa.



"Mitt mål är att hjälpa människor att må bättre och samtidigt förmedla kunskap om den kinesiska läkekonstens helhetstänkande och kraften att läka kroppen på en naturlig väg.Jag förlitar mig på kinesisk läkekonst TKM, tar inga genvägar och kommer aldrig använda syntetiska preparat vid behandling. Jag värnar för klientens integritet och har ett professionellt förhållningssätt i och runt behandlingssituationen."
Address: Allfargatan 16, 385 31 Torsås
Phone: 0707280701
City: Torsås
Zip Code: 385 31



related searches: Massage Söderåkra
Similar places near
Reviews
Jag är mycket nöjd med min behandling. Efter 3 gånger är mina besvär i benet helt borta. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare.
Otroligt fint bemötande En väldigt proffesionell akupunktör. Efter åratal av svåra smärtor och övriga besvär som jag har haft regelbundet i över 20 år Har en del problem försvunnit helt efter behandling. Hälsa och helhet i fokus. Skräddarsydda behandlingar med b.la koppning, nålar, örter och fantastisk massage. Rekommenderas varmt
Bästa massagen jag har fått på länge. Känner mig som nyfödd. Mycket trevlig miljö, angenäm stämning, professionell behandling. En riktig pärla i Torsås. Kan bara varmt rekommenderas!
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas
Fantastisk stund, känner mig alltid utvilad efter en massage hos Julius.
Proffesionellt bemötande och ljuvligt utförd massage med fingertoppskänsla!
Mycket duktig och proffsig. Rekommenderar att prova.
Mycket nöjd med massagen.
Översatt av Google Vi rekommenderar. Handle var mycket trevlig. Jag hade iållande illamående som behandlas med akupunktur. Jag har varit symptomfri sedan dess. Du höll lite mycket. Kontakter är alltid giltiga, även om du inte kan göra det om du är i goda händer. Tack så mycket. Vi rekommenderar. Behandlingen var mycket trevlig. Jag hade ihållande illamående som behandlades med akupunktur. Jag har varit symptomfri sedan dess. Du hjälpte mig mycket. Kontakten var också väldigt trevlig, jag kände att jag var i goda händer. Tack så mycket. Original Vi rekommenderar. Behandlingen var mycket trevlig. Jag hade ihållande illamående som behandlades med akupunktur. Jag har varit symptomfri sedan dess. Du hjälpte mig mycket. Kontakten var också väldigt trevlig, jag kände att jag var i goda händer. Tack så mycket. Sehr zu Empfehlen. Die Behandlung war sehr angenehm. Ich hatte eine dauerhafte Übelkeit die durch die akupunktur behandelt wurde. Ich bin seither beschwerdefrei. Sie haben mir sehr geholfen. Auch der Kontakt war sehr angenehm, ich fühlte mich gut aufgehoben. Vielen Dank.
Översatt av Google Jag besökte Julius praktik för ett antal akupunkturbehandlingar för att fokusera på den akuta tinnitus jag upplevde. Julius kunskap och fokus på mig var stor. Han tog sig verkligen tid att förstå min situation, symptomen och förklara behandlingen för mig. Att komma till hans träning var alltid den lugnande och trevliga höjdpunkten på min dag samtidigt som jag måste klara av tinnitus. Själva behandlingen utfördes mycket professionellt och även om jag personligen hatar nålar, var det inte ett problem för mig på Julius praktik. Alla sessioner var avkopplande och anpassade till dagens behov. Behandlingarna var aldrig förhastade, otåliga eller distraherade. Jag rekommenderar starkt denna verksamhet! Original I visited Julius' practice for a number of acupuncture treatments to focus on the acute Tinnitus I was experiencing. Julius knowledge and focus on me was great. He really took the time to understand my situation, the symptoms and explain to me the treatment. Coming to his practice was always the calming and pleasant highlight of my day while having to cope with the Tinnitus. The treatment itself was executed very professionally and while I personally hate needles, it wasn't a problem for me at Julius' practice. All sessions were relaxing and adjusted to the needs of the day, The treatments were never rushed, impatient or distracted. I highly recommend this business!
Comment on this business

to add Meridia - Holistisk Terapi map to your website;