facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Meza Libanesisk Restaurang

Meza Libanesisk Restaurang
Address: Adelsgatan 30, 62157 Visby
Phone: 0760806766
City: Visby
Zip Code: 62157



related searches:
Similar places near
Restaurang Beyrouth Restaurang Beyrouth 197 meter Fantastiskt mat och service. Har nog aldrig ätit så god mat som här. Bra bemötande sn...
Reviews
God mat till bra pris, särskilt pizzorna rekommenderas. Mycket gott bemötande från servitörerna. Bonus för att vi fick ha hundarna vid bordet.
Maten var helt okej, köttet var en aningen torrt så en sås till är att föredra, kanske lite för dyrt för det man får. Pizzorna var mediokra och kostade 138kr. Trevlig personal men kanske inte så service-minded.
Perfekt läge mitt i Visby. Bra mat och bra service, till helt ok priser. Vi beställde en libanesisk avsmakningsmeny, en filet Oscar som visserligen serverades som grillspett och inte som en filé och en vedugnsbakad pizza. Det är inte nån wow-upplevelse att äta på Meza, men man känner ändå att man får valuta för pengarna. Bäst var nog pizzan.
Missledande information som bryter mot svensk lagstiftning. Beställer du barnpizza så får du en mindre pizza men betalar samma pris som en ordinarie. Om du är 7 år eller yngre dras däremot 30 kr av från priset. Fullständigt ologiskt och det står ingenting om det här i menyn.
Extremt god mat! Trevlig personal och härligt att sitta ute oavsett väder här. Nästa gång vi åker till visby kommer vi äta här igen.
Bland det godaste jag vet i Visby! Finns mat för både avhämtning och servering. Maten på bilderna är Meza Vegetarisk med pommes, men deras bulgur är också god, men det finns även kycklingspett, lammfilé och en massa annat. Rekommenderas!
Vi fick fråga tre eller fyra gånger för att få våran dricka varsitt glas vatten och när de väl kom med vattnet långt efter att vi fått våran mat kom de bara med ett glas och inte till oss båda. Jag fick min mat fort men min kompis fick fel pizza o sen när de skulle åtgärda det tog det väldigt lång tid så jag satt och åt själv stor del av tiden. Väldigt dyrt för vad man fick.
Otroligt goda kycklingspett och underbart vitlöksbröd Personalen var mycket observanta och trevliga så man behövde inte vänta länge när man önskade något extra.
Fantastiskt god meze Hundar välkomna Dottern tog pizza blanco med getost som var bland de godaste pizzzor hon ätit.
Allt från beställning till nota gick fel, en "fish and chips" var inte färdig och fick skickas ut igen. Plus för att vi fick rabatt på notan även om den var fel och ett plus för maten som vi väl kunde äta. Maten var riktigt bra, men med tanke på allt strul runt om, så kan jag inte rekommendera denna restaurang. Får de ordning på samarbetet mellan serveringspersonal och kök, så blir detta ställe riktigt bra!!
Comment on this business

to add Meza Libanesisk Restaurang map to your website;