facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MG Nailbar

MG Nailbar

Story

Mitt namn är Maria Quinonez Gonzales och är utbildad nagelterapeut i akryl och gel Lacquer via Fantasy Nails nagelskola.

Jag erbjuder det mesta man kan erbjuda med Akryl och gel Lacquer, förlänger på mall eller med tippar allt efter dina önskemål och behov. Jag hjälper dig också om du vill du ta bort gammal material på ett säkert sätt utan att skada din naturliga nagel. Hittar du inte tjänsten du är intresserad av i Prislistan nedan , tveka inte att höra av dig till mig med dina önskemål. Jag lämnar alltid garanti efter varje utförd behandling så att både du och jag känner oss nöjda.
Nagelbitare är självklart också välkomna och räkna med oftare återbesök i början eftersom dina naglar växer snabbare pga stimulation (rekommenderat, 1-3 veckors mellanrum).

Jag jobbar hemma i ett av mina rum som jag använder som salong i en trevlig och mysig miljö. Hygienen på min arbetsplats är väldigt viktigt! Jag använder mig av rengöring, desinfektion och sterilisering av mina verktyg och filar. Allt för att eliminera smittorisker.
Min nagelhörna är utrustad med allt som behövs för att du ska få snygga naglar med olika dekorationer.

Jag jobbar endast med godkända produkter av hög kvalitet bl.a. Fantasy Nails, Mia Secret, Brillbird, MadamGlam m.fl.

Har du frågor tveka inte att kontakta mig. Varmt Välkomna.

Maria Q. Gonzales





Address: Ängvägen 3, 61532 Valdemarsvik
Phone: +46767612646
City: Valdemarsvik
Zip Code: 61532


Similar places near
Glow & Estetik Glow & Estetik 597 meter SPRAYTAN Certifierad för /FILLERS/ BOTOX/ MICRONEEDLING / KEMISK PEELING FILORGA ...
EnergiBalans EnergiBalans 647 meter Karl-Arne Johansson, har över 25 års erfarenhet av energibalansering. Med hans hjälp ...
Elins Massage & Hudvård Elins Massage & Hudvård 770 meter Skönt och verksamt!
Rosenserien Rosenserien 1 km Bästa servicen och bästa produkterna
Sweden Eco Sweden Eco 1 km Svensk 100 % naturlig hudvård för den medvetne mannen.
Comment on this business

to add MG Nailbar map to your website;