facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MGL sushi Nynäshamn

Story

White Rice begränsar inte smakupplevelsen utan kombinerar alla smaker ifrån Asien.
Det vita riset är den gemensamma nämnaren i dom Asiatiska köken.

White Rice Japanese Kitchen har vi valt att fokusera på det Japanska köket.

När man lagar mat är råvarorna man lagar med huvudkomponenten i en lyckad maträtt. Vi strävar efter att alltid ha de bästa och helt färska råvaror i vårt kök. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer och kan alltid garantera fräscha maträtter.



"Varmt välkommen till MGL Sushi Nynäshamn på Nynäsvägen 7 där vi bjuder kunder på en riktigt god japansk matupplevelse i trevlig miljö. Vi serverar smakfulla och vackra rätter som är tillagade på färska råvaror. Vegetariska och veganska alternativ finns altid. Ät här / ta med / hemkörning."
Address: Nynäsvägen 7, 14930 Nynäshamm, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08887681
City: Nynäshamm
Zip Code: 14930



related searches:
Reviews
Supergod Poke bowl med tonfisk, dock ganska höga priser.
En genomsnittlig sushi resturang, varken bra eller dåligt dock helt klart tar dem överpriser på allt, seg makrill, extremt seg bläckfisk helt fel skuret lax nigiri ok, tonfisk nigiri med minsta möjliga biten tuna jag nånsin sett. Friterade tonfisk rullar hel ok, inget speciellt med dessa. Finns inte mycket mer att berätta. Service ok men snurrar med ögon när man vill ha maki utan gurka pga allergi. Ändå en svag 3 för placering.
Toppen! Så välgjord och god mat. Kul att Nynäshamn har denna restaurang. Trevlig personal, mysig atmosfär. En gång glömde de vår mat tills vi blev fundersamma och sa till efter en halvtimme och blev då smidigt kompenserade. Vi är väldigt nöjda!Mat: 5/5
Allt är mycket bra. Gott och prisvärt. Trevlig personal och snabb service.
Trevligt ställe. De har jätte goda rätter och gullig personal. Lite dyrt men ändå värt.Mat: 4/5
Helt fenomenal Karaage, och sushin är fräsch och väldigt vackert upplagt. Rekommenderas starkt!
Fräscht, mycket gott och väldigt generösa portioner! Dock lång, lång väntan på i förväg beställd Take-Away, både när vi testat lunch och middag. Per telefon och i App. Senast tog lunchen över en timme ! att få. Varav 30 minuter efter utsatt tid som vi behövde vänta inne på restaurangen. Det är helt enkelt inte OK. Så var ute i väldigt god tid om du önskar ta maten med dig. När vi ätit på plats har dock väntetiderna varit mer normala. Så, maten man levererar är alltså av mycket hög klass, men för att få fem måste man jobba på service och samtliga led i beställningskedjan.
Detta är bra mat med bra råvaror. Supergott dessutom. Tack för att ni finns.Mat: 5/5
Så bra mat!! Finns nog inget ställe Stockholm som toppar detta! Letar man efter riktigt god sushi är detta rätt ställe. De har även andra maträtter som levererar lika hög kvalitet kan varmt rekommendera tonkatsun!
Friiiiteeeerad sushi! Om du inte begriper innebörden av detta så är det förmodligen en problematik som du själv behöver jobba med.. Små, goda sushibitar, fina- färska råvararor. Finurlig och kreativ sushi med olika texturer, såser, dressing och snirklig garnering. Käkade även lite friterad tofu i en bowl. Ibland sitter jag bara och drömmer mig bort o tänker på det där friterade frasiga täcket..
Comment on this business

to add MGL sushi Nynäshamn map to your website;