facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MGS Autocar

About

Car dealer

Address: Karlsrosvägen 5, 34131 Ljungby
Phone: 0720035232
City: Ljungby
Zip Code: 34131


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00


related searches: MGS Autocar omdöme, MGS Autocar Ljungby omdöme, Autocar Blocket
Similar places near
Fordonskonsulten Fordonskonsulten 336 meter Lämnade in min bil för försäljning till Robin på Fordonskonsulten. Robin gav ett gott...
Toyota Ljungby, Svensson & H Bil AB Toyota Ljungby, Svensson & H Bil AB 520 meter God service och trevligt bemötande
Hedin Bil Hedin Bil 677 meter En liten och smidig Mercedeshandlare med personligt bemötande. Följer upp bra och sva...
Reviews
Haft många dåliga erfarenheter av begagnade bilhandlare, och har varit mycket skeptiskt till att fortsätta köpa från dessa. Köpte en superfin bil billigt, väl genomgången och tydliga beskrivningar på bristerna bilen hade. När jag fick problem eller frågor ringde jag ägaren som var mycket behjälplig och jag fick precis det jag behövde för att bli en nöjd kund. Jag kan absolut rekommendera detta stället, och jag kommer definitivt återvända som köpare! Tack för utmärkt bemötande och en jättebra bil till rätt pris!
Information i anonsen stämde inte överens med verkligheten. Svårt att göra bra affär. Sämre skick än vad dom säger
Värsta bilfirma jag varit på, även fast jag ringde så kunde personen inte så mycket om bilen. Ville ändå gynna en liten bilhandlare men de ska jag aldrig göra om. Blev lurad på bilen där jag fick lägga 20k plus köpa en oseriös garanti till bilen som ej heller hjälpte mig. Har anmälts till ARN
Köpte min bil för drygt 4 månader sen, allting gick som det ska, mycket nöjd med affären!
Har nu gått ca 2 månader sedan jag köpte bil från MGS autocar. Det finns små detaljer som jag kanske önskade hade gått smidigare, men i det stora hela så är jag nöjd. Trevlig försäljare och bilen är som utlovad.
Köp inte bil här! Undvik! Vill du bli lurad är det bästa stället. Vi har nu 3 olika nycklar till bilen och en extra fjärrkontroll för att öppna bilen/dörrarna/centrallåset med och trodde att vi skulle slippa påminnas om vårt misstag att köpa bil där. Tji fick vi nu när det är dags att byta däck, 18" fälgarna var av en så udda modell så att det inte gick att byta till nya sulor utan specialmaskin. Det misstaget gör vi inte om. Vinterdäcken med 15" aluminumfälgar som vi fick med och som inte använts för att vi hade nya från vår i gamla Seat Alhambra har ju inte ens kunnat sitta på bilen och de fick vi med av MGS som vinterdäck. Så det blev HELT nya fälgar och däck! UNDVIK MGS AUTOCAR!
Jag har köpt min bil från Mgs autocar i ett par månader och allt fungerar helt bra. Kan rekommendera!
Smidig bilaffär. Gick som smort! Kan rekommendera!
Prisvärda bilar, trevliga personal.
Comment on this business

to add MGS Autocar map to your website;