facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mia Olsson Individ- och organisationsutveckling

About

Mia Olsson hjälper individer och företag att växa - inifrån och ut!

Story

Som samtalsterapeut och coach - allt enligt konstens alla regler - har jag förmånen att se människor ta nya kliv i livet! Vare sig det handlar om rent privata anledningar eller om det handlar om en chef att hitta rätt i sin roll, grupper som har svårt att samarbeta, föreläsningar för att höja motivation och energi - så är det uppgifter som jag arbetar helhjärtat med.

Mia Olsson & Kompani har också avtal med AF på flera orter i Sverige där jag tillsammans med flera kompetenta och hjärtliga coacher bedriver jobbcoachning.

Som leverantör av TSL - Trygghetsfonden - så arbetar jag med omställning. Jag hjälper människor som blivit av med sitt arbete att hitta en ny mening, ett nytt jobb, en utbildning mot något annat eller något som fördjupar kunskaper! En röd tråd mot något nytt, ett nytt sätt att tänka och till att hitta sin motivation till att orka!

Min röda tråd har följt mig genom livet och den har hela tiden handlat om människor. Sedan 7 år har jag möjlighet att arbeta med det som jag är bäst på och där jag trivs allra bäst!

Varmt välkommen att läsa vidare på hemsidan eller ta en personlig kontakt!

Mia

Address: Norrängevägen 10, 820 10 Bollnäs
Phone: 0735-06 76 60
City: Bollnäs
Zip Code: 820 10


Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Mia Olsson Individ- och organisationsutveckling.

Bollnäs consulting agency

opening hours, reviews, map, satellite view. Bollnäs bollnäs health & wellness website location, how can i go. Mia Olsson Individ- och organisationsutveckling address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Mia Olsson Individ- och organisationsutveckling. On this website you can share your comments and experiences about Mia Olsson Individ- och organisationsutveckling with other people.

to add Mia Olsson Individ- och organisationsutveckling map to your website;



Similar places near
Inredning Design Bollnäs/Ovanåker Inredning Design Bollnäs/Ovanåker 140 meter Försäljning, konsultation möbler & inredning till företag och privatpersoner.
Xelent Hälsingland Xelent Hälsingland 140 meter Bli förstahandsvalet i Hälsingland för alla små och medelstora företag inom Dokument,...
KPMG Hälsingland KPMG Hälsingland 166 meter Välkommen till KPMG Hälsingland! Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom revision, sk...
Revision4u Revision4u 594 meter Revision4u är en redovisnings- och revisionsbyrå
Projektet Tala om tystnad Projektet Tala om tystnad 724 meter Vi synliggör selektiv mutism.
Lindhs Bokföring Lindhs Bokföring 2 km Den personliga bokföringsbyrån
Yogaexperience.se Yogaexperience.se 2 km Satyananda Yoga är en klassisk yogaform som passar alla åldrar och nivåer. Kroppsövn...
Ordning & Inredning Ordning & Inredning 5 km Certifierad Inredare & homestylist: Inredning för inomhus- och utomhusmiljö till priv...