facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mickrums Brygga

Address: Mickrums brygga, 148 95 MUSKÖ, Stockholm
Phone: 08-500 450 80
City: Stockholm



related searches: Mickrums brygga stockholm age, Arbottna Herrgård
Similar places near
Mickrums Brygga !! Mickrums Brygga !! 7 meter "korvkioskpizza", trevlig/rolig kille bakom disken som stod på sig med beta...
Restaurang Muskö Restaurang Muskö 21 meter Har inte varit på Sjökrogen utan i Bokbussen utanför!!
Utlida Utlida 8 km
Västerhaninge Ridskola Västerhaninge Ridskola 11 km Tack för god och Trevlig Middag
Aspentorpet Aspentorpet 12 km Båtsmanstorp från 1740-talet
Jansson Jansson 12 km
Västerbommen, Jordbro Västerbommen, Jordbro 13 km Jag älskar västerbommen för dess natursköna området som finns omkring.
Gålö camping. Dalarö Gålö camping. Dalarö 13 km Vackra och fina miljöer, helt ok standard på servicehus. Trevlig personal. Tältområde...
Reviews
"korvkioskpizza", trevlig/rolig kille bakom disken som stod på sig med betala då ni e klara, då rent otrevliga och tog extra betalt för allt, t.o.m. kaffe han sa att han skulle slänga för det stått på halva dagen!!! Kommer aldrig någonsin äta där igen, och rekomenderar ingen att göra det.
Nya ägare . Verkar bli toppenbra. God mat och trevlig service
I ny regi. God mat. God öl Vad mer behövs
Ser att flera har förväxlat pizzerian med sjökrigen! Köpte 4 st pizza det var de sämsta som jag nånsin har fått!! Snålt med fyllning smaklösa! Dyrt köper liknande i Stockholm på lågpris 72 kr en förbättring behövs annars kommer inga musköbo handla där.
Riktigt god pizza! Fick räckligt med topping på och var väldigt nöjd. Extremt sköna personer bakom disken! Dock var det lite dyrt och pizzorna var en aning tunna :/
Pizzorna var tråkiga. Salladerna innehöll inte räkor och ost som stod på menyn ganska viktiga komponenter i en sallad men innehöll rödkål som inte stod på menyn.
Riktigt otrevlig personal som glömde massa saker på de vi hade beställt och sen fick vi inte beställa något förutom pizza och så får man en utskällning för man tar mer pizzasallad även fast man erbjuder sig att betala mer för den [ den va inte god]
Jag hade det jättekul här, pizza för hela familjen och så härlig utsikt! Sen fick jag träffa Downie Joshua och fick autograf av honom!
Tyvärr blev vi alla 9 personer i sällskapet väldigt besvikna med maten. Köttet oxfilén var skuret åt fel håll så det tog väldigt lång tid för samtliga att tugga sig igenom maten. Själv tog jag laxen som kom med en potatis. Servitörerna ville inte ge mig någon mer så jag får åka hem med tom mage. Nästa gång testar jag pizzan. Hoppas att den kan göra jobbet!
Härliga grabbar. Mycket skoj. Bra med banan på pizzan. Härliga vibes bre
Comment on this business

to add Mickrums Brygga map to your website;