facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Microtec i Laholm AB

Microtec i Laholm AB

About

Din IT-och bredbandsleverantör



"Microtec erbjuder allt under ett tak. Vi levererar allt från musmattor till hostade serverlösningar.Vi har även behörighet inom Bredband, dator reparation och telefoni."
Address: Vasagatan 12, 31245 Veinge
Phone: +46 (0)430-18811
City: Veinge
Zip Code: 31245



related searches:
Similar places near
Mopperace Mopperace 471 meter Fin anläggning. Rekommenderas varmt
Reviews
Det verkar som att de som gett 5 stjärnor i betyg jobbar på företaget, Intressekonflikt? I så fall är inte det tillåtet. Hur som helst så är "ekonomi avdelningen" otroligt inkompetent och otrevlig. Hon jag pratade med borde gå en kurs i kund vård. Har sagt upp mina tjänster därifrån.
Bra internet/hosting/cloud leverantör. Rekommenderas för såväl företag som privatpersoner.
Mycket professionella, vänliga och kunniga på alla vis! Rekommenderas varmt och kan även hantera knepiga ärenden som mitt på föredömligt vis!
Duktig och hjälpsam personal. Bra Internet leverantör
Lokal datakunskap med bra utbud och bra personal
YEAAH BÄST!!!!
Bra och tydlig information
Toppen service
Bra kundservice
Översatt av Google Mest oförskämd kundservice, faktureringssektion vem som är den sämsta medlemmen där. Vet inte hur man pratar med en kund. Skickar fel räkning och debiterar senare böter för det och säger att det är mitt ansvar. Jag hade bett om att skicka räkning via post men det kan inte och motivera det genom att skylla på postnord. Värsta upplevelsen någonsin. Original Most rude customer service , billing section whoever is the worest member there. Doesn't know how to speak to a customer. Sending bill wrong and later charging fine for that and saying it's my responsibility. I had asked before to send bill via mail but that cannot and justify by putting blame on postnord. Worst experience ever .
Comment on this business

to add Microtec i Laholm AB map to your website;