facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Midgårdsbadet

"Badhus öppet årets alla dagar, simbassäng, relaxavdelning, småbassänger mm.Utomhusbad med biologisk rening konstgjord sjö öppet skolans sommarlov.Utebadet stängt för säsongen"
Address: Atletvägen 1, 195 51 Märsta
City: Märsta
Zip Code: 195 51



related searches:
Similar places near
Sigtuna Bygg och Badrum AB Sigtuna Bygg och Badrum AB 756 meter "Bygger & renoverar,ute & inne"
Ärlinghem Ärlinghem 759 meter Verkar trevligt men som alltid är maten ett problem, fabrikslagad.
Fågelnästet Fågelnästet 768 meter Fågelnästet är där det mest oväntade kan ske. Släpp ut vingarna och go with the wind....
Valsta Kemtvätt & Skrädderi Valsta Kemtvätt & Skrädderi 796 meter Kemtvätt skrädderi
Kulturskolan Kulturskolan 823 meter Fina lokaler och trevligt cafe.
Kulturhuset I Märsta Kulturhuset I Märsta 884 meter Är så glad och tacksam att Kulturstugan finns. En riktigt pärla. Håll koll på deras p...
Deeb Byggtjäns Deeb Byggtjäns 978 meter
Happy Homes Sverige Happy Homes Sverige 1 km Bra support, jag lät dom renovera mitt badrum för tio år sedan. Jag behövde hjälp med...
WINGS HC J20 WINGS HC J20 2 km Wings HC är ingen plats. Det är bara Google maps som tror det. Däremot är det en fin ...
Söt Bella Söt Bella 2 km Välkommen till min sida! Jag som håller i denna sida heter Maria. Här kommer du hitta...
Märstahälsan Märsta Kirurgi & FHV Märstahälsan Märsta Kirurgi & FHV 2 km Fick Fantastisk hjälp av Berno och hans kollega Jag kände mig verkligen i trygga händ...
Moniel AB Moniel AB 2 km Vi vill förmedla hälsa och välmående. 1. Ta reda på hur din fettsyrebalans ser ut, oc...
Vinlistan Vinlistan 2 km Bra trevligt sortiment med med ett brett vinsortiment, trevlig personal, mm
PAS Fastighetsservice PAS Fastighetsservice 2 km Bygg & Fastighetsservice
Abf Sigtuna Abf Sigtuna 2 km Underbart bemötande.
Reviews
Fräschare bad än jag förväntade mig! Fin stor pool som har en liten jacuzziliknande del där man kan koppla av lite, bra liten del för barnen att leka i. Hade kanske önskat mig lite mer av den. Man har även tillgång till dom varma poolerna vid sidan. Lite tråkigt att jacuzzin inte ingår i vanliga badentren, men verkar väldigt fräsch av den jag såg. Blir och testa en annan dag! Bra café med stort utbud av god mat och fika. En av de bättre jag sett.
Vi gillar relaxen väldigt mycket, speciellt på fredagar då det är extra lugnt och barnfritt. Speciellt när de tänder ljus & spelar mysig musik. Bastu är väldigt bra men stora jacuzzin har blivit liiite sämre, inte så mycket bubblor i den! Men ett bra bad om man vill simma + uppleva ett enkelt men mysigt spa! Jag rekommenderar det!
Fin anläggning med lite olika aktiviteter, trevlig personal som håller efter så det känns fräscht och vänliga badgäster iallafall de jag träffat.
Trevligt men otroligt dyrt om man är fler i en familj och ska in till Relax avdelningen! 140 kronor för barn och vuxen! Skärpning tack!
Ett badhus helt enkelt. Inget äventyrsbad. Och det kan ju vara skönt att slippa en massa slynglar som ska spela stöddiga trots att de ser ut som räkor. De tycker väl det är för tråkigt här. Midgårdsbadet är till för dig som vill simma. Eller som vill lära dig. Lillgrabben går i simskolan Sköldpaddan som drivs av fantastiska pedagoger från Märsta simsällskap. Ja de är faktiskt det. Fantastiska. Och jag känner ingen av dem så det är inte därför jag skriver så. Uppdatering: Han har fortsatt i Märsta simsällskaps simskola och har gått flera terniner, delfinen, pingvinen och vad de hette. Han kan simma nu och även dyka och fortsätter förbättras. Det är mycket roligt att se. De ser alla barn, även de blygaste och de som håller sig i bakgrunden lite på grund av vattenrädsla. Som min son. De skojar och uppmuntrar och får de rädda barnen att glömma en del av sin rädsla och bli lite mer modiga och vattenvana för varje gång. Det är verkligen roligt att se. Det enda dåliga är att det tycks saknas en barnbassäng. Simskolorna har tillgång till en rehabbassäng där vattendjupet kan varieras, men den tycks vara stängd för allmänheten även när rehab inte pågår. Annars finns bara en bebisbassäng. Vad i h-e? Jag har inte testat utomhusbadet.
Bastun i rehab är nu lagad - de kanske stänger en i taget för att spara el - är ju ett i-världsproblem med tanke på läget i Ukraina med überorcherns invaderande soldater
Besökte badet första gången efter corona och är väldigt besviken på hur poolen så ut det var typ 2 cm tjock lager av smuts på botten så det gick knappt att gå utan att halka förutom detta så hade de inte ost till burgaren , annars hade det varit en trevlig plats att spendera varma dagar med familjen
Roligt för barnen, stort och många bassänger. Vattnet var tyvärr väldigt smutsigt, det är så klart förståeligt när det är så mycket folk som badar men man kan ändå tycka att det skulle varit fräschare när man kommit dit så tidigt som vi gjorde då det inte var mkt folk än. Dessutom så var vattnet kallt. Även ifall det är sommar så behöver vattnet iaf vara 38+ Den lilla kiosken som dom har var omöjlig att köpa något ifrån pga så mkt folk o så liten kiosk. Det behövs en större kiosk att handla ifrån! Eller en restaurang! Överlag jätte kul att det finns sån bad för barn i Sverige :
Härligt med utebad utan sand. Rent och välstädat. Bra med olika bassänger. Bra med kiosk och toaletter och att man kan bada både inne och ute och gå emellan. I bassängen där rutschkanan är, var det snorhalt. Läskigt! Borde "rengöras"!
Lätt att parkera och gratis parkering utanför. Ok bastu, gemensam dusch. Finns en vedeldad utomhus bastu några kvällar i veckan som är trevlig att besöka. Inga hopptorn därav 4 stjärnor. Sen finns en relax avdelning med spa bad och bar som kostar extra att besöka trist tycker jag som redan betalat mycket pengar för ett familjkort. Finns ett cafe. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Midgårdsbadet map to your website;