facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mikado Lerum

Address: Bagges torg 17, Lerum
City: Lerum



related searches: Mikado lerum menu, Mikado lerum review
Reviews
Återkommer ofta hit för den goda maten. I går hade vi dessutom nöjet att träffa en underbart trevlig ung tjej från personalen som tog emot oss, kände oss extremt välkomna.
Ett av mina absoluta favorit sushi-ställen! Personalen är mycket trevliga och har haft några utbyten av roliga historier, uppläggningen av sushin är mycket fin och sushin är jättegod! Lokalen hade inte skadat av lite mer inredning.
Jättegod mat och bra kvalité! Skulle lätt gå dit alla dar i veckan om det inte vore så dyrt. Ibland får man någon bit fel i beställningen eller det är för lång väntetid. Men det är trevlig personal. Fattar inte alla de dåliga recensionerna!! Mikado är den bästa restaurangen!!!
Mat god men hutlösa priser! Fick betala 100:- för en liten skål med ris som treåringen ville ha.
Tog 45 minuter för att få maten och fick fel beställning riktigt dåligt.
Fisk ska tillagas! Hela definitionen "sushi-kock" är motsägelsefullt. De kan inte ens steka/koka/grilla fisk - vilket någon som kallar sig kock definitivt ska kunna. -äter inte sushi ..så 'lite fel' av mig att recensera kanske.. Tumme ner för dyr bärs
Sushin är riktigt dålig. Stora bitar som man knappt får plats i munnen och laxen känns billig och slaskig. Men jag ger tre stjärnor för jag tycker att lunchbuffén är riktigt bra och den käkar jag ofta.
Bra pris, mysigt och går att få sushi vegansk. Ett stort plus för salladsbaren som ingick
Fattar inte varför man inte får vara där inne med t.ex sina vänner när man inte har köpt mat om man bara sitter där med dom? Konstigt
Sa tydligt att vi inte ville ha sesamfrön på vår mat men vi fick sesamfrön på allt. Vi ville även ha tonfisk nigiri till vår 30 bitar, vi fick inga med tonfisk med massor med räkor. Riset smakar bara socker. Hårt och klumpigt.
Comment on this business

to add Mikado Lerum map to your website;