facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Milene Wallin - träning, coaching & beteendeutredning för hund och katt

Milene Wallin - träning, coaching & beteendeutredning för hund och katt

About

Milene är certifierad TTouch Instruktör för Husdjur och diplomerad Beteendevetare och Instruktör för Hund och Katt. Här delar hon tips och goda råd.

Story

Jag arbetar med etiska, belöningsbaserade metoder och som främjar djurens välbefinnande och bygger tillit. Djuren, liksom vi, lär sig allra bäst och snabbast när de är känner sig trygga, därför undviker jag metoder som orsakar stress. Det blir alltså inget tvång, inga ryck i koppel, inga hot och ingen bestraffning. Vi arbetar tillsammans med att fördjupa ägarens relation med sitt djur. Vi är observanta på hur djuren känner och ger dem valmöjlighet. Och det är mer än OK att göra fel! Vi vill absolut inte ha ett djur som är rädd för att göra fel, vilket man får t.ex. om man använder bestraffning. Vågar man inte prova kan man inte lära sig något nytt så mitt fokus är att bygga kunskap och självförtroende, hos både ägare och djur, så att de vågar prova.

För att leva i samspel med våra djur krävs att vi förstår deras känslor, behov och naturliga beteenden. Vi behöver insikt i hur de kommunicerar, och hur vi kan kommunicera med dem, samt använda oss av träningsmetoder som bygger djurens välbefinnande och trygghet. Med ökad förståelse och kunskap kan vi komma varandra närmare och få en medveten närvaro, mindfulness, i vårt liv tillsammans med våra fyrbenta vänner.

Behöver du hjälp med din hund, eller katt, kan du kontakta mig på [email protected] eller via Facebook här.

Se www.milenewallin.com för mer info!

Address: Årstad, Rabben, 67293 Årjäng, Sweden
Phone: 0727-312483
City: Årjäng
Zip Code: 67293


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00

Comment on this business

to add Milene Wallin - träning, coaching & beteendeutredning för hund och katt map to your website;