facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miljöpartiet de gröna

About

Miljöpartiet har vuxit fram ur rörelserna för miljö, fred och jämställdhet. Idag gör vi Sverige grönare.

Story

Vi bryr oss om allt levande, världens alla människor och kommande generationer.

Läs mer här: http://www.mp.se/om

POLICY FÖR FACEBOOKSIDAN
• Vår Facebooksida är en naturlig mötesplats för de som vill bli inspirerade, hitta fakta och information och eller bara är nyfikna på oss.
• För att alla ska känna sig välkomna i diskussionen förbehåller vi oss rätten att radera innehåll som vi bedömer är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande.
• Den som bryter mot denna policy kan stängas av från sidan.
• Har du frågor? Kontakta oss på: [email protected]

Miljöpartiet har även en Facebooksida för allt som rör partiet i media. Följ oss där också!: https://www.facebook.com/pressavd

Address: Pustegränd 1-3, 118 20 Stockholm
City: Stockholm
Zip Code: 118 20


Similar places near
Grön Ungdom Grön Ungdom 0 meter Jag gillar miljö
Kristdemokraterna Kristdemokraterna 573 meter Kriminell partiledare, undvik.
Liberalerna Liberalerna 818 meter ganska fattig med bara 3% i opinionen
Liberalerna Stockholm Liberalerna Stockholm 2 km Aktuell och relevant information om Liberalerna i Stockholm, oavsett om man är sympat...
Vänsterpartiet Vänsterpartiet 2 km Vi är en växande rörelse som verkar för ett samhälle för alla och inte bara några få....
Socialdemokraterna i Stockholm Socialdemokraterna i Stockholm 2 km Samhällsbärande.
SSK - Socialdemokratiska studentklubben SSK - Socialdemokratiska studentklubben 5 km Engagera dig för jämlikhet, jämställdhet och en hållbar framtid.
Feministiskt initiativ Stockholm Feministiskt initiativ Stockholm 6 km Det här är Fi Stockholms Facebook-sida. Feministisk politik för staden!
Moderaterna i Tyresö Moderaterna i Tyresö 12 km Moderaterna i Tyresö är ett öppet parti där alla som vill vara med och utveckla Tyres...
Centerpartiet i Stockholm Centerpartiet i Stockholm 156 km Stockholm behöver mer klöver!
Centerpartiet Stockholms Stift Centerpartiet Stockholms Stift 227 km Centerpartiet ställer upp som nomineringsgrupp till Kyrkovalet 2017. www.centerpartie...
Reviews
Sveriges sämsta dagis. Trots erfarna lekledare som Alice Boll Runkhe så rymmer barnen hela tiden ner till riksdagen där de använder den politiska infrastrukturen för att elda på sina livliga fantasier om rymdmonster, chemtrails och vaccin.
Ett parti som förstör miljön för gående!! Dåligt sandade gångbanor!! Tagit bort papperskorgar runt om i innerstan!!
Otroligt parti som förbättrar för cyklister, driver utvecklingen för förnybar energi, bidrar till psykisk hälsa och försöker vara humana i en tid då allt fler väljer populism.
Partiet som strävar efter Sveriges hållbarhet!
Sveriges värsta parti som förstör för resten 96% som inte röstat på dem. Otroligt att de får fortsätta.... Under Daniel Helldéns ledning spenderas miljontals kronor på sabotage av biltrafiken i stället för praktiska lösningar för att ska fungera bra för samtliga.
Ett parti som förbättrar för cyklister och gångtrafikanter
Under average. Beställde en köttpaj men istället fick jag någon skum soppa. Kyparen måsta vara dum ihuvjdet. En paj är en paj inte en soppa.
Stinker av deras självgoda utopiska självgodhet
Gick ej att sätta 0 stjärnor
Gick inte att lägga 0 stjärnor....
Comment on this business

to add Miljöpartiet de gröna map to your website;