facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miljöpartiet de gröna Kävlinge

Miljöpartiet de gröna Kävlinge

About

Kävlinges lokalavdelning av det politiska partiet Miljöpartiet de gröna. Vi är ett grönt parti med visioner om ett hållbart samhälle. Häng på!

Story

Miljöpartiet är riksdagens tredje största parti. Vi bryr oss om allt levande, världens alla människor och kommande generationer. Miljöpartiet är en del av en global grön rörelse som arbetar för hållbara och demokratiska samhällen, där människor tar ansvar lokalt och globalt.
Vi försöker skapa ett Kävlinge med bra miljö med låga klimatutsläpp, ett ställe som är både praktiskt och trivsamt att leva på. Med vår politik försöker vi göra det enkelt för kommuninvånarna att leva på ett miljövänligt och lätt sätt. Några exempel på hur vi kan uppnå detta är genom att bland annat förbättra kollektivtrafiken inom kommunen, bygga ut cykelbanor, minska barngrupperna i förskolan, höja andelen ekologisk mat i skola och äldreomsorg, öka demokrati och inflytande för unga, prioritera utbyggnad av förnyelsebar energi och göra östra centrum (gamla Scan) till ett miljösmart och attraktivt område.
Du kan läsa mer om Miljöpartiets politik på www.mp.se. Där kan du också blir medlem om du inte redan är det!

Address:
Phone: 0768520784
City: Kävlinge


Similar places near
Socialdemokraterna i Kävlinge kommun Socialdemokraterna i Kävlinge kommun 128 meter Socialdemokraterna i Kävlinges officiella sida på Facebook.
Musikföreningen i Kävlinge Musikföreningen i Kävlinge 159 meter Jag är bara glad efter att ha besökt den här skolan! Idag var det presentation och ja...
Skånes Golfförbund Skånes Golfförbund 10 km Ett stabilt förbund med bra kontakt med sina Golfklubbar
Teater Oscar Teater Oscar 255 km Teater Oscar är en amatörteatergrupp från Kävlinge som har värme och sting.
Comment on this business

to add Miljöpartiet de gröna Kävlinge map to your website;