facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Millesons Handelsträdgård

Millesons Handelsträdgård

About

Ständigt blomstrande handelsträdgård längst ute i Onsala, väl värd ett besök!

Story

För en del är plantor, växter och blommor bara handelsvaror. Det råkar vara det de säljer, men det hade lika gärna kunnat vara byggvaror, skor eller bröd. Så fungerar det inte för oss. Vi har en handelsträdgård eftersom vi har en stor passion, ett brinnande engagemang och en djup kunskap om och för de levande väsen vi håller på med.

Men vi pratar inte bara med våra växter, utan även med våra kunder.

Kunskaperna vi har delar vi mer än gärna med oss till dig, så att det är din trädgård som får dra nytta av den.
Dessutom vågar vi lova att våra omsorger leder till både högre kvalitet och ett mer genomtänkt sortiment än de flesta kan erbjuda.

Kom hit och testa oss så får du se om du håller med.

Address: Gottskärsvägen 100, 43931 Gottskär, Hallands Län, Sweden
Phone: 030060080
es.snosellim@nekitub
City: Gottskär
Zip Code: 43931



related searches:
Similar places near
Gottskär Design Gottskär Design 939 meter Butiken är stängd. Jag önskar alla en ljuvlig sommar!
Reviews
Med stor variation sommar som vinter, gör jag gärna mina inköp här. Med ett engagemang och kunskap får man fin hjälp.
Superfin service, av mycket hjälpsam personal. "Hanna" la verkligen en lång stund av tålamod och förklaringar till mig som inte "pratar trädgård". Nu ska jag bara gräva ner alla träd och buskar!
Fantastiskt och konkurrenskraftig utbud samt trevlig och kunnig personal. Finns även fiskar och kaniner för barnen att titta på!
Inte en enda vacker vas, ljuvlig blomma, eller nån ört kom med hem. Dagens inköp, gödning till gräsmattan.. Det var förbaskat svårt att inte köpa allt vackert det har, lättare nu när jag är mer eller mindre blind efter ögonoperation, men åh va härligt de doftade, kan lätt traska runt några timmar och njuta av allt fint i normala fall! De har dessutom en lättare servering, väl värt ett besök!
Härligt inspirerande butik med energigivande personal.
- VARNIG beställ inte buketter - då du inte kan vara med och bestämma själv! Sämsta blomsterbukett jag/vi har sett!! Här beställer vi en blombukett för att skicka till våra nära och kära, för att de har förlorat en nära till dem!!! Riktigt besviken För er som undrar, så var det en bukett med 3 blommor i samt några strå och annat brunt, vilket var väldigt tanigt.
Alltid lika bra service. Bra bemötande. Stort sortiment. Kan även få hjälp med planering av växter. Alltid lika trevligt att komma tillbaka för inspiration.
Mysig affär med supertrevlig personal.
Stort utbud av växter och tillbehör för hem och trädgård, fin kvalitet och hjälpsam personal!
Mysig butik med vansinnigt trevlig personal. Väldigt serviceinriktade och kunniga. Blommorna är välskötta och fräscha alltid.
Comment on this business

to add Millesons Handelsträdgård map to your website;