facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Milstolpen

Address: E6, 261 62 Glumslöv
City: Glumslöv
Zip Code: 261 62


Similar places near
OKQ8 OKQ8 11 meter OKQ8
OKQ8 OKQ8 268 meter OKQ8
Reviews
Den sämsta servicen man kan få. Samt gammal mat serveras. När ska denna läggas ner? Sämsta servicen som finns! Skulle bara låna deras Micro till vår 4 månader son. De slänger ut vattnet istället och vår son får inte i sig sin ersättning som vi själva har med oss. Så himla sjukt! Vår lilla bebis fick inte sin mat! Tack vare er!
Resturang milstolpens mat får mig att känna mig som hemma!!! Resturang milstolpens mat tar med dig på en kulinarisk resa utan dess like! All mat är nylagad och gjord på lokala råvaror av högsta kvalite! Det är en oas för den svultne i mitten av Skånes ändlösa slätter! Ägaren Rolf och hans fru Runhilde vurmar för varje gäst och gör allt för att man skall få så bra service som möjligt! Kan varmt rekommendera!
Denna restaurang finns inte mer,utbytt mot en Burger King restaurang. Trist att denna fått stryka på foten,där kunde man äta fina maträtter förut.även dagens rätt.
Buffén under all kritik, panerad disktrasa och något gummiliknande de kallade för köttbullar, testade även kåldolme som var helt smaklös. Första och sista gången vi åt där.
Det var bra ett trevligt bemötande av personal och god mat jämfört med andra burgerkings jag upplevde min mat väl gjord pommesen var fin krispig. Rekommenderas starkt
För er som inte gillar hundmat finns det tyvärr inte många alternativ. Gå till Burger King som ligger bredvid istället. Priserna är höga som skyskrapor och servicen är katastrofal. /Upprörd kund
Egentligen helt fantastiskt att kunna misslyckas totalt med så många rätter på en buffé. Inte ens hunden ville äta resterna.
Den gamla restaurangen finns inte kvar. Nu är det bara en Burger King men man blir mätt där också....
Restaurang milstolpe är tyvärr nerlagd, så därav det låga omdömet
Sämsta skiten jag varit på. Fattas bara att man ska tillbringa resten av dagen på ett skithus.
Comment on this business

to add Milstolpen map to your website;