facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mimmas Husbilsvänner

About

Det här är en sida för oss som vill åka ut med min lilla husbil. Skulle bli glad om vi kan hjälpas åt att lägga ut bilder på ställe vi besöker. Kör försiktigt och lev livet levandes <3



"Det lilla Caféet med den stora känslan och tårtor för alla tillfällen. Följ oss gärna på Facebook och Instagram Varmt och hjärtligt välkomna "
Address:
Phone: 0704326931
City: Vellinge



related searches: Mimmas husbilsvänner age, Husbilsklubben, Forum i husbil, iHusbil
Reviews
Körde från Malmö med barnen för att fika hos Mimmas som vi tidigare varit sååååå nöjda med och är säker på att vi varit det idag också OM där varit öppet… Kollade upp öppettider innan vi hämtade mormor och där står att det är öppet, stängt måndagar, så därför valde vi idag, tisdag! Väl på plats möts vi av skylt på dörren som meddelar oss att det är stängt tom 10/1… Så trist och hade önskat att tiderna var uppdaterade!
Har beställt tårta 2 gånger och är super nöjd både med smaken och utseende. Kan verkligen rekommendera. Kommer i fortsättningen bara beställa här Har beställt ännu en gång från Mimmas och kommer att göra det igen. Verkligen toppen service. Stort tack ännu en gång
Beställde tårta till dotterns namngivningskalas. Skickade inspirationsbilder i förväg och vi diskuterade sedan fram utseende och smak tillsammans. Blev så nöjd och tårtan blev kalasets snackis och höjdpunkt näst efter dottern själv som var hedersgästen.
Till Maria. Såg ditt inlägg. Å ena sidan förstår jag din frustration o besvikelse att du inte kunde avnjuta dessa delikata bakverk. Å andra sidan kan du bara tillskriva din frustration o besvikelse på dej själv. För visst informerar Mimmas sina öppet/ stängningstider på instagram och i butiken. Åker själv regelbundet från Malmö till Mimmas då jag anser de har de bästa kakor o soppor o annat, men kollar först om det är öppet då.
Mycket mysigt och man kan koppla av där Man kände hem miljö där.finns inget att klaga på Maten och kaffet och bakelsen Mums. Mums
Alltid mysig stämning, bra kakor och ett leende på läpparna. Skulle rekommendera Mimmas till alla som har vägarna förbi!
Bästa senior jag har smakad - och de med wienerbröd är supergoda.
Wow! Så trevligt bemötande och gottgott
Beställde två tårtor för sonens och manens födelsedagen och båda var super gott och jätte fina i utseendet, kan verkligen rekommendera .
Besviken på smaken. Tog en tårta med hallonsmak. Inte mycket smak av hallon utan smaken kändes fadd och kemisk. Såg jättefin ut men dekorationen gick inte att äta. Var stenhård och smaklös.
Comment on this business

to add Mimmas Husbilsvänner map to your website;