facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Min Doktor

Min Doktor
"Min Doktor är en digital och fysisk vårdgivare. På Min Doktors mottagningar kan du bland annat vaccinera dig mot TBE, influensa, stelkramp och inför resan. Du behöver inte boka tid för din vaccination, vi har drop-in. Mottagningarna bemannas av erfarna sjuksköterskor som även hjälper dig med vanliga sjukdomar, hälsobesvär samt hälsotester. I Min Doktors digitala tjänst kan du träffa specialistläkare, barnmorskor, fysioterapeuter, psykologer och sjuksköterskor över nätet, dygnet runt."
Address: Österport 4, 13665 Haninge
Phone: +46709447600
City: Haninge
Zip Code: 13665


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Min Doktor läkarintyg, Min Doktor LinkedIn, Min Doktor Fältöversten, Min Doktor Vårdcentral, Min Doktor Malmö, Min Doktor Göteborg, Min Doktor Emporia, Min doktor landskrona
Similar places near
Kronans Apotek Kronans Apotek 640 meter Åk inte dit om du har bråttom. Var själv där och 2 st bakom disken, verkade inte veta...
Napracura- Leg. Naprapat Sofie Andersson Napracura- Leg. Naprapat Sofie Andersson 1 km Kan varmt rekommendera. Proffsiga och engagerade.
Reviews
Gav upp efter att ha väntat länge utan att något händer, annat än att drögig personal vankar fram och tillbaka mellan rummen utan att verka bry sig att kön växer. Var på plats i god tid, då det är vad man rekommenderar för att undvika köer. Pyttsan! De som skapar köer är personalen själva. En stackars kille som verkar vara någon form av "kundhjälpare" vandrade fram och tillbaka utan att kunna ge några besked om vad som händer när man frågade. Kom inte sedan och skyll på att drop-in påverkar väntetiden. Det var inte en enda kund som blev omhändertagen under den tid jag var där. Samma könummer hela tiden. Jag packade ihop och stack därifrån och kommer aldrig mer sätta min fot där!
Vaccinering är det enda dessa människor kan utföra. Undvik för all andra besvär eller frågor!!
Fick hjälp hysat snabbt men personalen upplever jag tyvärr inte trevliga alls. Avbryter utan att låta en prata till punkt och har en hånfull attityd.
Här är det inga timslånga köer utan snabb service och kompetent och bra personal. De har även direkt kontakt med läkare om det är något extra som måste utredas. På sikt kan nog kliniker som Min doktor minska belastningen på akuter och vårdcentraler. Har man enklare symptom som man är orolig för är det här det bästa valet. Har man inget akut ärende och är flexibel typ vaccination kan man komma hit på tider när det knappt är någon kö.
Lång väntetid, ca 45 min och inga personer som kommer ut. Vet inte om något händer bakom dörrarna. Lång kö utanför.
Kändes inte seriöst, möts av en sjuksköterska som googlar på symtomen och råder mig att söka på 1177 och detta för 250 sek.
Mycket snabbt och smidigt. Vid kö är det möjligt att få SMS när det snart är ens tur.
Sämst service, otrevliga, dumförklarar en och avbryter innan man får prata till punkt
Mkt bra service och så enkelt att få hjälp!!
Snabbt, enkelt och bra bemötande.
Comment on this business

Directions to Min Doktor with public transportation


Söderby gård 50 meters
Ica-Maxi 70 meters
838
981
Myrmalmsringen 100 meters
806
832
Söderbytorp 260 meters
824
Fornpasset 280 meters
806
832

to add Min Doktor map to your website;