facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Min Egen

Min Egen

About

Min Egen. Tapetsering och textil design.

Story

Jag heter Ylva Gutke och arbetar som tapetserare, sömmerska och textil designer. Mitt företag heter Min Egen.
Tanken bakom verksamheten är att varje föremål ska vara unikt. Den fåtölj, brudklänning, kudde eller väska som du kommer in med ska vara din egen, och något som du känner något alldeles särskilt för.

Jag blir lycklig av att arbeta med vackra material och komponera kombinationer – självklara liksom oväntade. Mitt enda krav på materialen är att det är av hög kvalitet. Sen får det vara modernt, roligt, traditionellt, antikt, nytt, hysteriskt eller bara enastående vackert.

Har du ett objekt hemma, i båten eller på kontoret som du skulle vilja göra om?

Välkommen förbi min verkstad eller att höra av dig till [email protected]



"Vi serverar traditionella japanska sushi, varmrätter, kreativa amerikanska sushi och trendiga Hawaii poke bowl samt populära koreansk bibimbap, vi erbjuder servering take away och catering!"
Address: Trädgårdsvägen 2, Eknäs Torg, 132 42 Nacka
Phone: 0733121819
City: Nacka
Zip Code: 132 42



related searches: Min egen age
Similar places near
Bilprovningen Bilprovningen 2 km Snabba, proffsiga och vänliga. Bra insatser mot smittspridning.
Ordningsexperterna Ordningsexperterna 2 km Drömmer du om ordning och reda? Vi, Ordningsexperterna, kommer hem till dig och rensa...
Fotograf Mattz Birath Fotograf Mattz Birath 4 km Proffsig och jättefina bröllopsfoton! Tack Mattz för att du kunde fotografera oss!
Dipart Entreprenad AB Dipart Entreprenad AB 4 km Jag jobbade för Dipart så mycket. De hjälpte till och stöttade i allt! Tack så mycket...
Garden by anna Garden by anna 11 km Från design till färdig trädgård
Reviews
Helt klart bästa sushin i Nacka! Har provat alla ställen och det saknas alltid något, men OMG Sushi checkar alla boxarna : Bra storlek på bitarna, färsk fisk, och framförallt trevlig personal. Trevligt också att man lägger lite energi på att göra att det ser lite festligt ut!
Bra mat, skäliga priser. Beställ i förväg då det tar i regel en kvart + Ramen är ok, låt dock bli take away med ramen då den gör sig bättre på plats. Allt är gott och väl över snittet i krokarna.
Förvånansvärt hög kvalitet för att vara ”ännu ett anspråkslöst sushiställe”. Hög kvalitet på fisken, bra ris o även övriga rätter goda.
Maten var utmärkt, men restaurangen var liten. Rekommenderas, bättre att ta med än att äta på plats Tillgänglighet för rullstol: Trångt för rullstolsbundna.
Demi Sushi #Demi Sushi Varmt rekommenderar Deras ramen….. alltså sökt hela Stockholm under 2 år och hittade rätt smaken precis! Nackas pärla kallar jag detta ställe med super trevliga personal.
Det är klart en försämring med de nya ägarna fyra små köttskivor för 135 spänn! Det är ett skämt knappt några grönsaker.
Super sushi Resturangen har bland annat god yakiniku, bimbimbap och sushi. Finns många olika alternativ, de har även snacks, chips, cider och asiatisk läsk. Mysig liten lokal med hårt arbetande trevlig pratsam personal. Verkligen jättegott! Kommer sakna detta stället. Ät här om ni är i Ektorp, det är ett måste!!!
Supergod sushi, lyxigt varierad med goda tillbehör. Bästa vi ätit på länge. Ramen med fläsk är också mycket god och galet generös. Tack!
Väldigt god mat och jättetrevlig personal. Kommer utan tvekan bli stammis här.
Utmärkt ramen!! Goda nudlar, fantastiskt fläsk... kommer definitivt tillbaka. <3
Comment on this business

to add Min Egen map to your website;