facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Min Far och Jag

Address: August Wahlströms Väg 3 , Danderyd 182 31, AB, SE
Phone: +46 8 755 66 51
City: Danderyd
Zip Code: 182 31


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-17:00


related searches: Min far och jag danderyd age, Estetique Mörby
Reviews
Johanna passade tiden såsom alltid. Klippte som jag ville. Det är därför jag återkommer
Kommer lördag kl 09 till en bokad tid och möts av ” alla är sjuka , dem har försökt och nå er” Utan något sms , samtal eller mail. Kommer aldrig försöka klippa mig där igen
Den bedagade 70-tals inredningen innebär tyvärr inte att detta är ett hipsterställe med koll. Det tenderar tyvärr att vara så mossigt som det ser ut, men prisvärt. Har försökt med tre klippningar där, men har nu gett upp. Var sista gången extremt tydlig med att jag ville ha en lite spretig och taggig frisyr, men såg ut som farbror Barbro i nacken när jag klev ut ur salongen. Är du pensionär eller en Handelskille som vill ha en konventionell klippning är detta det perfekta stället. Annars rekommenderar jag Frisörerna i Täby snett över gatan.
Stina är bästa frissan som finns. Alltid utmärkt resultat!
Trevlig salong med kunnig personal som vet vad dem gör. Har aldrig fått så mycket komplimanger för mitt hår dagen efter på jobbet, supernöjd! :
Var här i Onsdags och blev väldigt nöjd. Kommer nog fler gånger. EDIT. Har varit här fler gånger nu och blir alltid nöjd. Väldigt trevlig personal också.
Comment on this business

to add Min Far och Jag map to your website;