facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Minellux AB - El och Ljus

Minellux AB - El och Ljus

About

Minellux arbetar med el & ljusinstalltioner.
Har stort intresse för smarta hus och ljusdesign.
Vi arbetar även med el & ljus för film & TV.

Story

Minellux - el & ljus är ett elinstallationsföretag som jobbar i hela Skåne med el och ljus. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag etc. Vi har många vanliga installationer till fast pris.



"Minellux erbjuder alla typer av Elinstallationer, Ljusinstallationer, Smarta hus med Plejd, Control4 & KNX, Data och Nätverk samt Ljud & Bild etc.Lång och stor erfarenhet av installationer utav laddboxar för elbilar både hemma hos privatpersoner och företag."
Address: Södergatan 10, 275 67 Vollsjö
Phone: +46727107878
City: Vollsjö
Zip Code: 275 67


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Laddbox 11 kW, Elektriker Sjöbo, Solcellsladdare till elbil, Easee vs Zaptec, Easee laddbox 11kW, Elbilsladdare Skåne, Zappi V2 test, Zappi V2 vs Easee
Similar places near
Piratens bakficka Piratens bakficka 976 meter Underbar omgivning och "butik" delvis under lummiga träd och härlig trädgår...
Reviews
Rekommenderar starkt, otroligt lätta att jobba med och har aldrig träffat på ett bolag som är så flexibla med tider och lyssnar på kunden. Fick installerat 2st Easee laddboxar som jag är supernöjd med. Tack för ett superbra jobb!!!
Jag är super nöjd med arbete och hur dem drog elen från central till laddbox. Hade andra företag men ingen rekommendera att man skulle dra sladden under krypgrund vilket Minellux gjorde för att slippa ha utanpåliggande sladd inomhus till laddbox. Bra pris och snyggt gjort kan inget annat än att rekommendera starkt Minellux AB. Tusen tack
De kom snabbt när vi fick problem med belysningen på ett av våra badrum. Proffsiga, trevliga och kunniga. Kommer anlita Minellux igen vid framtida elarbeten! Rekommenderar dem verkligen, fem stjärnor!
Vi anlitade Minellux för att utföra en el besiktning innan vi köpte vår hus. Dom var super noggranna och trevliga så efter vi hade köpt huset bestämde vi att anlita dom igen för att byta vår gamla el-central till en nyare. En gång till blev vi supernöjda! Dom var snabba, kunniga, noggranna och effektiva. Rekommenderas starkt!
Väldigt professionella, väldigt hjälpsamma trots alla mina dumma frågor. Kan varmt rekommendera!
Hundraprocentiga i alla kategorier.
Hörde av sig omgående. Kom på utsatt tid. Gjorde ett snyggt och noggrant jobb. Dessutom riktigt trevliga!
Snap och mycket vänlig handvärks mässig Betjäning
Comment on this business

Directions to Minellux AB - El och Ljus with public transportation


Vollsjö Piraten 170 meters
340

to add Minellux AB - El och Ljus map to your website;