facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Minpostbox.nu

Minpostbox.nu

About

Uthyrning av postboxar, digitala postboxar, skanning samt eftersändning av post.



"Minpostbox startade år 2018 och är verksamma inom uthyrning av postboxar, digitala postboxar, skanning samt eftersändning av post. Vår vision är att du som kund ska känna dig trygg för vi hanterar din post med högsta säkerhet och respekt för din och dina avsändares integritet. Post är någonting som är väldigt känsligt, därför bör du som kund också ställa högsta krav på din leverantör."
Address: Brahegatan 1, 41501 Göteborg
Phone: 031-388 00 40
City: Gothenburg
Zip Code: 41501



related searches: Minpostbox nu gothenburg map, Mail boxes etc gothenburg, Post box sverige
Reviews
Väldigt bra hemsida och support, min post fungerar perfekt och jag kan logga in vart jag vill och se min nya post! Superbra!
Jätte bra
Rekommenderas varmt
Jag skulle inte rekommendera denna plats. Fann det mycket obekvämt. Postlådor finns inne på kontoret, så du kommer att kunna få din post endast på vardagar och endast mellan 10:00-17:00 vilket vanligtvis är arbetstid för de flesta. Det är stängt på helgerna. De kommer att be om att få betala en deposition 250 sek för en liten nyckel, vilket uppenbarligen inte kostar så mycket och de kommer aldrig att returnera din insättning till dig. Killen på kontoret skrev ner min bankkontoinformation och jag väntar fortfarande på min insättning tillbaka 3 veckor. Sök efter andra alternativ och undvik denna plats. Uppdatering 19.08.2020: Jag fick tillbaka min insättning idag och jag höjer min feedback från 1 stjärna till 3
Comment on this business

to add Minpostbox.nu map to your website;