facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mio Cibo

"Cibo Italo-Americano är en Italiensk&Amerikansk crossover BarRistorantePizzeriaSportbar.Vi har öppet för lunch på vardagar till sena kvällar 7 dagar i veckan.Vi arrangerar även stora tillställningar samt catering .Benvenuti!"
Address: Drottninggatan 79 , Stockholm 111 60, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 111 60



related searches: Mio cibo recipes, Mio cibo restaurant
Similar places near
Sbarro Sbarro 681 meter
Baretto Baretto 1 km Sitter alltid här med mina vänner när jag/vi är i Stockholm
Pasta gudfadern Pasta gudfadern 3 km Härlig matupplevelse! Väldigt god soppa till förrätt, fick en rekommenderad kycklingp...
Il Destino - Pizza & Thai Il Destino - Pizza & Thai 4 km Helt okej pizza
Annedals krog Annedals krog 7 km Dom nya ägarna är fantastiska! Är glad över att det finns ett sånt här ställe i närhe...
Parma Kök o Bar Parma Kök o Bar 8 km Jag och mitt sällskap var på Parma bar & kök i lördags. Långt över förväntan! Jag...
Steak House Steak House 10 km
Antonio´s Antonio´s 11 km Service i världsklass! Personalen är otroligt vänlig och tillmötesgående, vilket gör ...
Reviews
Mysigt litet ställe som serverar goda pizzor. Snabb service av trevlig personal. Rekommenderas!
Maten var MEDIOKER. Varken god eller äcklig. Beställde grillmix, nötköttet var överstekt, kycklingen var okej. Men inget var kryddat. Oxfilépastan var helt okej, dock väldigt lite oxfilé. Såsen var god. Men det märkliga var att pastan var mycket kallare än oxfilén... Servicen var påträngande. Jag fick min mat cirka 5 minuter innan mitt sällskap. Jag blev klar med min mat innan mitt sällskap, och på två sekunder var servitören där och plockade undan medans mitt sällskap fortfarande åt. Servitören klickade också med sin bläckpenna extremt störande hela tiden. Atmosfären var okej. Inte en en människa var där när vi kom. Oroväckande en dag före helg. Hög musik störde hela sittningen. Priserna var nog lite höga med tanke på vad man fick. Kan inte rekommendera tyvärr.
Lugnt och fint, med en mjuk och fin bakgrundsmusik. Lokalen är trevligt inredd och maten är alldeles utmärkt. Vi åt Filét Oscar och den var riktigt god. Vi fick snabb service och kommer absolut att gå tillbaka.
God mat, fina lokaler. Zaffarone Amore var oerhört god, krämig och alldeles lagom med saffranssmak. Pizzan Mangaiolo var god, särskilt degen - dock hade jag önskat att bearnaisesåsen smakat mer och dessvärre var pizzan kanske blöt/sladdrig i mitten som det ofta kan bli, och som inte är ett så stort problem och det var jobbigt eftersom pizzan serverades på träplatta med bakplåtspapper. Pga vätskan i mitten av pizzan blev bakplåtspappret blött och det blev lite knepigt att undvika att få bakplåtspapper i munnen när man skar upp pizzan det gick, men drar förstås ner betyget.
Helt ok pizza men inte fantastisk, och detsamma gällande pizzasalladen. Väldigt trevligt bemötande i kassan. Det som drar ner betyget från en 3:a eller 4:a är att barnpizzan kostade 99 kr istället för 90 kr som det stod i menyn. Inte så mycket pengar att bråka om egentligen, men det är ändå 10% mer än angivet, vilket ju procentuellt sett är helt oacceptabelt. Möjligtvis finns fler priser som inte stämmer, svårt att veta. Av principskäl blev lite senast besök det första och enda hit.
Klart inte den bästa pizzan i Sjöstan, men absolut inte dåligt, och jag vet inte hur man skulle kunna argumentera för att det skulle vara dåligt. Bra råvaror, helt okej pris, och helt okej pizza. Många av recensionerna är överdrivet negativa och ganska så ofta helt ologiska. Vid många recensioner verkar det som att det är mer fel på recensenterna än restaurangen i sig
Det pendlar ganska kraftigt mellan gångerna. Ena gången är det lång väntetid och dåliga pizzor, andra gången går det lite snabbare och helt okej pizzor. Personligen tycker jag inte det är värt pengarna för den rätt dåliga kvalité man får, men gör er egna bedömning!
Fint ställe med god mat. Mysiga lokaler och bra lägeMat: 5/5
Sjukt otrevlig ägare som inte välkomnade resten utav sällskapet när två inte kunde närvara p.g.a. sjukdom. Undvik denna och välj en annan restaurang, det finns så många bättre.
Kanonmat, och rejäl portion, rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Mio Cibo map to your website;