facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mio

Address: Björnvägen 7 , Umeå 906 40, AC, SE
Phone: +46 90 18 45 00
City: Umeå
Zip Code: 906 40



related searches: Mio name, Mio Abkürzung, MiO Drink, Mio Million, Mio möbler, Mio GPS, MIO currency, Mio com Support
Similar places near
Jysk Jysk 165 meter Köpte sängben på Jysk, säljaren som förövrigt såg ut att sova sa att de billiga sängb...
Boom Boom 305 meter
IKEA IKEA 5 km Bra affär, ingen kommentar på maten men smålandet… Personalen var otrevlig och dryg, ...
Reviews
Annat finns väl inte att säga. Än utöver IKEA och några få till. Är väl MIO ganska så ensamma. Och med kvalitets möbler här i Umeå, nästan utan konkurrens.
Stort utbud på produkter. Upplevde vid ett tillfälle sämre bemötande. Mina misstankar var att den anställda hade en sämre dag på jobbet.
Hade fått en check på 250 kr om man handlade för 500. Handlade för 3000 på deras sommarrea och fick då i kassan inte använda checken då den inte gällde i kombination med "andra erbjudanden". Lämnade en bitter eftersmak på en annars trevlig shoppingrunda.
Det jag upplever om MIO är att dom alltid har rea. Just nu sommarrea. All reklam mio har haft under detta år hitintills har varit rea varje vecka. Har gått lnflation i ordet rea för mio
Bra och snabb hjälp. Fina saker, allt från bord, sängar, soffor mm.
Besökte butiken två ggr förrförra veckan. Första gången jag var in var en sen eftermiddag när det var otroligt lugnt i butiken. Gick förbi säkert 4 olika personal i gångarna och ingen var särskilt upptagen, men inte en enda sa hej eller frågade om jag behövde hjälp. Lite anmärkningsvärt. Andra gången jag var där var en lördag då det var väldigt mycket folk i butiken. Mycket lång kö och väntan till kassan, samma person i kassan svarade i telefonen som ringde hela tiden och det tog otroligt lång tid att få betala. Fanns ingen att fråga om hjälp ute i butiken heller så man fick köa i kassan flera ggr både för hjälp och för att betala. Gillar er butik och era produkter men ni har en del att jobba på vad gäller kundservice och bemanningen!
Har mycket fina varor som passar alla.
Mio Umeå har samma sortiment som resten av Sveriges butiker såsom Uppsala och Norrtälje. De har dock väldigt bra och kunnig personal i sängavdelningen. Särskilt bra här!
Hygglig personal. God hjälp till gammal man.
Fina möbler välplacerade runt butiken. Söker ni soffor, fåtöljer, säng eller matbord så är detta ett värt ställe att besöka.
Comment on this business

to add Mio map to your website;