facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miss Bui

Address: Nygatan 22 Galleria Gränden , Linköping 582 19, E, SE
City: Linköping
Zip Code: 582 19


Opening Hours

Monday: 11:30-14:00
Monday: 17:00-20:00
Tuesday: 11:30-14:00
Tuesday: 17:00-20:00
Wednesday: 11:30-14:00
Wednesday: 17:00-20:00
Thursday: 11:30-14:00


related searches: Miss bui linköping age, Miss bui linköping menu, Miss bui linköping instagram
Reviews
Bra Vietnames. Vad jag vet finns det inte så många i Östergötland? Jag testade deras nudelsallad med kyckling, nötter, sallad, koriander, chili, böngroddar varav soya chilisås och hoisinsås står på borden - jag blev nöjd för endast 99:- i maj 2023. Lokalen är enkel, liksom toan, de behöver båda lite "kärlek" Jag kommer tillbaka för att prova sommarrullar. Vegetariska alternativ: Finns några stycken. Barnvänlighet: De har särskilda "barnbord" - mini. Parkering: Precis ute på gatan.
Jag är så nöjd, allt från bemötandet, priserna, portionsstorleken, upplägget, maten och smaken, miss bùi är helt enkelt jättebra! Jag är mätt och glad efter att ha ätit här. Tusen tack!Mat: 5/5
Åt pho. Bästa phon jag ätit i Linköping. tror jag testat alla andra ställen som har pho på menyn
Fantastiskt god mat! Har mest ätit deras baguetter tidigare, men idag blev det en rätt med ris. Alltid fräscht och välsmakande. Värt en omväg eller till och med en resa trots 2 h hemifrån.
God mat Edit 2022: Miss Bùi har blivit bättre, gav 4 stjärnor första besöket för ett antal år sedan. Nu är det solklar 5:a. Rekommenderar framförallt deras Pho, även baguetterna är riktigt bra.
Riktigt god mat! Jag har visserligen inte varit i Vietnam och kan därmed inte garantera äktheten men kan däremot intyga att smaken är god och maten är fräsch.
Jätte god mat, har beställt olika maträtter från menyn och är nöjd med allt! Älskar pho och deras baguetter mest, men en varm sommardag så är deras nudelsallad superb! Rekommenderas varmt. Vegetariska alternativ: Finns veg alternativ. Barnvänlighet: Hjälper alltid till med barnvagn.
Vietnamesisk smaklig upplevelse i en smart låda som jag kan ta med om jag vill. Platsen var ren och personalen snäll. Rekommenderar gärna!
Jättegod mat, trevlig, och service på topp.
Helt ok! En väldigt autentisk känsla över hela stället. Jag gillar det!
Comment on this business

to add Miss Bui map to your website;