facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miss Bui

Address: Djurgårdsgatan 7, 58229 Linköping
City: Linköping
Zip Code: 58229



related searches: Miss bui linköping age, Miss bui linköping menu, Miss bui linköping instagram
Similar places near
YamYam Wok Linköping YamYam Wok Linköping 4 km Asiatiskt i den kaliber man kan förvänta sig. Varken bättre eller sämre.
Reviews
God mat Edit 2022: Miss Bùi har blivit bättre, gav 4 stjärnor första besöket för ett antal år sedan. Nu är det solklar 5:a. Rekommenderar framförallt deras Pho, även baguetterna är riktigt bra.
Jätte god mat, har beställt olika maträtter från menyn och är nöjd med allt! Älskar pho och deras baguetter mest, men en varm sommardag så är deras nudelsallad superb! Rekommenderas varmt. Vegetariska alternativ: Finns veg alternativ. Barnvänlighet: Hjälper alltid till med barnvagn.
Fantastiskt god mat! Har mest ätit deras baguetter tidigare, men idag blev det en rätt med ris. Alltid fräscht och välsmakande. Värt en omväg eller till och med en resa trots 2 h hemifrån.
Jättegod mat, trevlig, och service på topp.
Riktigt god mat! Jag har visserligen inte varit i Vietnam och kan därmed inte garantera äktheten men kan däremot intyga att smaken är god och maten är fräsch.
Var väldigt tydlig med att jag ville ha mycket koriander men fick nästan ingen koriander alls.
ÄT HÄR! Vietnamesiska smaker när det är som bäst. Goda tydliga smaker! Vi tog med oss maten baguette och risnudelsallad och satt oss vid domkyrkan i Linköping. Rekommenderas till alla som gillar mat.
Åt en bbq pork baguette, risnudelsallad med kyckling och vårrullar. Allt var supergott och fräscht. Lokalen är dock mer av snabbmatskaraktär, som namnet indikerar.
Helt ok! En väldigt autentisk känsla över hela stället. Jag gillar det!
Min favoritlunch i Linköping. Snabbt, fräscha smaker och lagom pris! Hämtar Risnudelsallad med Tofu där nästan en gång i veckan. Rekommenderas Vegetariska alternativ: Finns bräserad Tofu på alla rätter som alternativ Parkering: Parkering direkt utanför
Comment on this business

to add Miss Bui map to your website;