facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miss Voon

Address: Fjalars gränd , Uppsala 753 19, C, SE
City: Uppsala
Zip Code: 753 19



related searches: miss voon uppsala, miss voon lunch, miss voon uppsala meny, miss voon mat, miss voon uppsala öppettider, miss voon breakfast, miss voon meny, mr voon
Similar places near
Dwell cafe Dwell cafe 395 meter Dyrt, 99kr för en lunch..? Kycklingklubborna var inte helt tillagade, delvis rosa köt...
Reviews
Jag hade stora förväntningar som inte helt uppfylldes. Lamb-racks toppen med lite sting! Hummer tacos ok, inte mycket hummer/hummer smak. Vilda räkor, ok någon röd pasta som inte var så god. Hummern och räkorna hade liknande majonnäs smak och kanske lite för mycket av det. Vildsvamp dumplings toppen! Bra service, trevlig personal. Toppen-lokal med utsikt över stora delar av Uppsala!
Blev tyvärr väldigt suddiga bilder men döm inte efter dom. Super mysigt ställe med trevlig personal. Lite trångt men inget som störde oss. Varje maträtt var jättegod, blev nästan godare för varje som kom in.
Snorkig servitris men fantastisk mat! En riktig matupplevelse med bra urval av rätter. Vi valde tre rätter var och var mycket nöjda med allt som kom in. Lite smolk i bägaren att servitrisen gjorde sitt minsta möjliga, gav oss korrekt servering men uppenbarligen utan att engagera sig. Med bättre service hade det blivit 5 stjärnor, helt klart.
Bra mat och bra ljudnivå inne i restaurangen. Bokade inför nyårsnatten och var ute i god tid innan, så de hade inte publicerat att det var nyårsmenyn som gällde. Så vi var inställda på att vi skulle kunna beställa fritt ifrån menyn, vilket tyvärr inte blev fallet. Nyårsmenyn bestod utav en 7 rätters servering, som kom serverat till borden i rimliga tidsintervaller. Maten var i stort väldigt god, dock hade vi uppskattat den ännu mer om det hade varit lite mer varmrätter och inte nästan uteslutande kalla rätter.
Sensationell matupplevelse! Magisk kväll!! Servisen var fantastik, allihopa! Särskilt vår servitör. Coola lokaler som ger en bra balans mellan asiatiskt och ”down to earth” Vi åt oxfilé, lax, svamp, hummertacos och dessert där allt var otroligt gott! Rekommenderas verkligen! Dessutom är det som ett extra plus riktigt vacker utsikt!
Riktigt hög klass på både restaurang, service och mat! Smaksensationer i varje måltid och bra dryckes rekommendationer från servicen blev en fantastisk kombination. Rekommenderas varmt! Deras avprovningsmeny Yamakase var väl avvägd. Fick även smaka fyra stycken rätter från deras vegetariska meny som var lika fantastisk som rätterna Yamakasen.
Fin utsikt på kvällarna, skön atmosfär, finns diskuterats saker, men överlag helt ok.
Fantastiskt! Helt rätt ställe för frieri och förlovning.Mat: 4/5
Mycket god mat och Uppsalas bästa utsikt/ambiance. Även en väldigt bra bar med duktiga bartenders och intressanta cocktails på hög nivå. Hade möjligen önskat att menyn uppdaterades oftare.
Då jag gillar maten så kan man inte klaga på utsikten här heller. God mat trevlig personal alla rätt
Comment on this business

Directions to Miss Voon with public transportation


Uppsala Centralstationen 0 meters
7
773
774
896
Uppsala Centralstationen 10 meters
108
2
804
895
Uppsala Centralstationen 10 meters
104
106
107
110
115
119
777
823
Uppsala Centralstationen 20 meters
109
772
844
848
962
Uppsala Centralstationen 20 meters
677
801
880
963

to add Miss Voon map to your website;