facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miss Yan

Address: Störtloppsvägen 15, Västertorp, 129 47 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0736728768
City: Hägersten
Zip Code: 129 47



related searches: Miss yan instagram, Miss yan age
Reviews
Vi möts av en dam som sitter och tittar på tv på surfplatta. Hon verkar måttligt intresserad av att betjäna oss. Säger inte tack efter vi betalat, utan går utan ett ord tillbaka och ser på tv. Stället är tomt, så när på de "lokala förmågorna" som sitter och dricker alkohol och skränar. Antar att det är dessa som gett stället en helt oförtjänt 4a i betyg. Maten är KATASTROF! Det här är i särklass den SÄMSTA Kinamat jag någonsin ätit. Grönsakerna är halvråa och hårda, det är så mycket olja i maten så att allt har en glansig flottig yta. Biffbitarna är så seniga och sega att de är helt oätliga. Maten lyckas även med konststycket att vara helt totalt smaklös. Misstag er icke. Detta är en kvarterssylta av värsta sort.
Trevligt litet ställe med god mat och utmärkt service! Läste en tidigare recension som totalsågade stället vilket var mycket märkligt då allt var mycket gott och trevligt! Restaurangen rekommenderas!
Man kan youtuba musik på Tv:n men är man blyg så är det svårt då stammisarna äger kontrollen. Miss yan har dock Ordning och reda på stammisarna. Bra käk. Hela personalen är trevliga.
Supertrevligt bemötande! Hoppas de får tillbaka utskänkningstillståndet snart!
Det är ett toppenställe med fantastiskt god mat och trevlig personal. Glöm Inte att kolla biljardbord och dart och musikmaskin i källaren. Unikt i Stockholm.
Jättegott och fantastiskt trevligt bemötande! Rekommenderas verkligen.
Hej, har varit där, sedan jag flyttade tillbaka till Västertorparna. Hon är alltid lika vänlig, å serverar fort, hur mycket gäster hon än har. Hon är toppen
Som någon inna mign sa, helt vanlig svensk kinamat.
Bra Kina mat med schyssta priser. Smaka deras friterade banan till efterrätt!!
Ok mat men lokalen är trist.
Comment on this business

Directions to Miss Yan with public transportation


Västertorps centrum 30 meters
Apoteket 70 meters
Västertorp T-bana 90 meters
Västertorp 90 meters
14
Stämsvängen 100 meters

to add Miss Yan map to your website;