facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mix Kolgrill Och Pizzeria

Address: Nybro
City: Nybro


Reviews
Fantastiskt personal, väldig trevlig bemötande och alltid leende framme , jag är jätte nöjd med allt.Mat: 5/5
God och prisvärd mat på en lördag eftermiddag. Vi tog lammspett med klyftpotatis och tzatziki. Köttet var mört och gott, potatisklyftorna var mjöliga och antagligen gjorda på mos. Dottern gav sin panpizza tummen upp.
Åt Mix grill med tre olika kolgrillade spett, pommes, tzatziki, bröd. 139kr, 144kr att äta på plats inkl. dryck till lunch. Det var mycket mat som serverades, grillade grönsaker och tre spett. Pommes var bra friterat och grönsakerna var bra grillade. Spetten var undersaltade eller inte saltade alls, väldigt lite smak i sin helhet, även i shish kebabspettet. Maten såg godare ut än vad det var. Tzatzikin var lite för svag för min smak och rinnig. Skulle ha passat bra med ajvar till spetten. Helheten drar upp betyget men maten är inget som jag kommer att rekommendera.
Jag tycker inte om deras mat salladen är inte jätte gott. Jag vara där engång och frågade om tallrik för salladen flera gånger men pizza bagarna ignorerade mig bara. Blev väldigt irriterad kommer aldrig att åka ditt igen värsta stället någonsin.
Inget vidare god mst tyvärr. Salladen under all kritik. Svampig pizzasallad...gammal ananas. Det var ungefär det som fanns. Besviken och kommer inte gå dit igen..
Tråkig lokal men mycket god mat. Vi åt lammspett med härligt stekt lök och tomater samt potatisklyftor. Kommet gärna igen!
Trevlig personal, fräscht. Bra meny med tv-skärmar . Smidiga att beställa hemkörning ifrån. Har provat lite olika saker ifrån meny. Pizzan och pastan rekommenderar jag. Kolgrillat funkar men är ingen wow upplevelse. När jag beställde dricka ställer de läskburkarna i glasen. Känns inte jätte fräscht. Läsken ska vara i glasen inte burkarna. Nybro Kolgrill är lite bättre när det gäller kolgrill. Kolgrillen Engelska vägen i Kalmar är bästa
Lång väntan på maten och när man väl fick den var det fel maträtt som kom... Trots flera försök till att förklara vad vi hade beställt och att vi fått fel mat verkade inte informationen inte nå fram. Vi valde att gå därifrån och endast betala för förätten som enligt menyn kostade 35kr . Men kassören slog in 55kr i kassan. Påpekade givetvis detta och fick pengar tillbaka. Dock var det mitt sista besök på denna resturang som för längesen var en av de bästa i stan. Men blivit rejält mycket sämre sen det byttes ägare.
Mycket god mat och grymt bra service. Fick vänta lite längre på maten än vad dom sa men då fick jag med en stor dricka helt utan kostnad. Såna små saker uppskattas som kund tycker jag.
God mat, trevlig personal och mysig inglasad altan att sitta på. Varit där många gånger, och fler blir det.
Comment on this business

to add Mix Kolgrill Och Pizzeria map to your website;