facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mjölby Vårdcentral

Address: Smålandsv. 24, 595 30 Mjölby
Phone: (010) 105 99 10
City: Mjölby
Zip Code: 595 30


Reviews
Sverige är inte känt för att ha ett snabbt och karismatiskt hälsovårdssystem, men här går det ganska bra. Respekt och hårt arbete.
Hade det varit möjligt att ge 0 stjärnor så är det vad de hade fått efter dagens kontakt. Man blir fruktansvärt dåligt bemött i telefonen! Sveriges sämsta vårdcentral! De är dags för kommunen o gör nånting åt detta!
Jag har alltid behandlats respektfullt och framförallt blev jag betrodd. Va tidigare hos en vårdcentral där man inte tog mig på allvar med bl a psykisk ohälsa. Vad något tillfälle hade jag svårt att förstå läkaren jag talade med då hon bröt kraftigt, men hon förmedlade en känsla av trygghet och värme. Jag har sen några år tillbaka blivit tilldelad en husläkare som jag trivs jättebra med. Jag ser så många dåliga omdömen att jag ville bidra med ett positivt då jag inte har något negativt att säga.
I min ålder har man upplevt läkare som är bra och dåliga.Denna vårdcentral har läkare som är sämre än sämst.Läkaren jag hade var osäker,talade bra svenska men pratade om olika dejtingappar! Fick nypa mig i armen...trodde jag drömde. Fick inte rätt diagnos heller.Kanske man satsar på att rekrytera läkare som ingen annan vill ha ute i landet....bytt vc nu.
jätte missnöjd patient!! Mjölby vårdcentralen har Jätte dålig kunskap. Två läkare fick titta på min nageltrång, ändå skicka dom hem mig och sa att jag skulle avvakta. Vart även tvungen och åka in till akuten Linköping för att operera mig pga jag fick vänta så länge.
Idag fick jag vänta över en timme. Annars så tycker jag de får oförtjänt mycket stryk här. I det stora hela tycker ja det funkar bra
Vården ska enligt lagen bland annat vara av god kvalitet, lätt tillgänglig, bygga på respekt för patientens självbestämmande och främja goda kontakter mellan personal och patienter 5 kap 1 § HSL, 1 kap 1, 6-7 §§ och 2 kap 1 § PL. Uppfyller ej denna simpla lag. När det finns flera behandlingsalternativ som står i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet ska patienten få möjlighet att välja det alternativ som han eller hon föredrar. Patienten ska få den valda behandlingen, om det med hänsyn till den aktuella sjukdomen eller skadan och till kostnaderna för behandlingen framstår som befogat. Inom den kommunala hälso- och sjukvården har patienten inte rätt att välja sådan behandling som kommunen ansvarar för utanför hemkommunen om denna kan erbjuda behandling som står i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet 7 kap 1 § PL och 10 kap 1 §, HSL. Här dömer man på fördomar och gissningar, tyvärr finns det inget intresse för forskning och vetenskap på denna "Gissningscentral"
Man blir fruktansvärt dåligt bemött i telefonen. Ringde för att höra var min förnyelse av recept tagit vägen, beställt i lördags nu var det torsdag. Jag fick till svar "du får väl vänta till vi har tid". När jag frågade vad som kunde vara så tidskrävande kom svarer "jag har verkligen inte tid att diskutera med dig". Skulle ALDRIG lista mig där. Ska ta kontakt med socialstyrelsen och göra dem uppmärksammade på detta bemötande.
Det tar oerhört lång tid att komma till funktionen att få prata med en sköterska/läkare när man ringer. Det behövs en funktion där man slipper pratet i början.
Måste vara Sveriges sämsta vårdcentral, otrevligt bemötande, inga tider, man får vänta 1,5 timme på att träffa läkare efter bokad tid, de glömmer bort att man äns har en bokad tid + man måste mer eller mindre våldgästa för att få någon hjälp. Gick med halsfluss i 4 dagar mån-torsdag utan att äns få en telefon tid då det är fullt i kön om man inte ringer den första halvtimmen när de öppnar, så satte mig i bilen och åkte ner på fredagen och krävde att få se en läkare och efter mycket pust, suck och stön gjorde de ett halsprov på 45s och visade sig vara halsfluss och fick ett recept. Men att det ska ta nästan en hel vecka utan att äns få kontakt och att man ska behöva tvinga sig till att få träffa en läkare är oacceptabelt. Har säkert 10 historier till då det hör till ovanligheten att man faktiskt får någon hjälp utan strul.
Comment on this business

to add Mjölby Vårdcentral map to your website;