facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MK7 Bil

MK7 Bil

Story

MK7 Bil är ett familjeägt företag från Varberg som startades upp den 1 Oktober 2014 av Markus och Kristian.
Vår ambition är att du som kund skall känna dig trygg med din nya bil och att du gjort ett bra och pålitligt köp.
Vårt professionella och engagerade bemötande skall bidra till en långsiktig relation med dig som kund som gör att ni återkommer till oss vid nästa köp eller försäljning.
Utöver försäljning och bilförmedling så erbjuder vi även dig som kund rekonditionering av ditt fordon.

Varmt välkomna att kontakta oss för visning eller om ni har några funderingar.

Telefonnr:
0340-74 01 70

Ni når oss på telefon:
Mån-Fre: 10:00 - 18:00
Lördagar: 10:00 - 14:00
Söndagar: Stängt

Övrig tid når ni oss på [email protected]

Address: Trålvägen 4, 43274 Träslövsläge
Phone: 0340740170
es.lib7km@ofni
City: Träslövsläge
Zip Code: 43274


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Mk7 bil träslövsläge review, Ärlebo Bil, Toveks Bil Varberg, Varbergs Bilcenter ab
Reviews
Köpte en bra bil till ett bra pris. Bilderna motsvarade vad vi sedan fick se och uppleva på plats. Säljare Kristian gav ett bra bemötande och köpet kändes tryggt. Nu några veckor senare är vi fortfarande, och till och med lite mer nöjda med vårt köp! Kommer tillbaka om vi behöver annan bil i framtiden.
Körde 30 mil för att titta på en bil som bara hade normalt slitage enligt säljaren. Kommer fram och kan bara säga att jag är besviken. Man kan ju i alla fall städa bilen ordentligt och berätta om skador från när den förre ägaren kört in i saker samt saknad indikeringslampa.
Bra service och stort engagemang! Högsta betyg till dessa gubbarna, kommer definitivt att kolla här först när det ska köpas bil nästa gång.
Supernöjd fick ett supertrevligt bemötande från start till leverans kunde inte gått bättre! Grabbarna på firman förtjänar en guld stjärna blir en solklar nästa bilaffär utan tvekan på välja någon annan! Snabbt smidigt och enkelt Mvh supernöjd kund
Tack för en bra service med upphämtning på tågstationen och en fin bilaffär.
Mycket nöjd med min 2011 Volkswagen Passat. Bra firma med personal med hög servicegrad och mån om sina kunder. Köpte en passat för tre veckor sedan som inte var leverans servadfast enligt annonsen skulle vara det och skulle besiktigas senast sista november plus plus inga vinterdäck till den, dock sprillans nya sommardäck. Som kompensation slängde han med vinterdäck i mycket fint skick med dubb komplett med fälgar som passar för att jag sköter service och besiktning. Bilen gick igenom med blanka papper. Jag måste ändå säga att jag är nöjd med affären och jag är en kund som lär återkomma när det blir dags för nytt bilköp! En mycket nöjd kund!
Mycket smidigt försäljning av bil!
Att göra en bilaffär kan vara som en hård poker-runda där alla försöker lura varandra...eller så kan det vara som att sitta i soffan med sina kompisar och prata bilar och visa foton och filmer och så avrundar man dagen med att köpa en bil som är precis som man hoppats på. Hos Markus och Kristian är det tveklöst det senare fallet. Tänker inte byta den här på några år men kommer ändå höra av mig till er med jämna mellanrum.
Ett riktigt fint bemötande och en supersmidig affär på självaste påskafton. Kommer gärna tillbaka inför nästa bilköp även om vi fick åka 100mil T/R.
Väldigt trevliga, snabb och smidig affär!
Comment on this business

to add MK7 Bil map to your website;