facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MMA Markaryds Metallarmatur AB

MMA Markaryds Metallarmatur AB

About

I närmare 70 procent av alla svenska hem ser man oss dagligen. När man vill justera värmen på en radiator gör man det med en termostat, tillverkad vid vår fabrik i Markaryd. MMA har sedan starten 1950 sin tillverkning, forskning & utveckling i Marka

Story

I närmare 70 procent av alla svenska hem ser man oss dagligen. När man vill justera värmen på en radiator gör man det med en termostat, tillverkad vid vår fabrik i Markaryd.



"I närmare 70 procent av alla svenska hem ser man oss dagligen. När man vill justera värmen på en radiator gör man det med en termostat, tillverkad vid vår fabrik i Markaryd. Men när det gäller varumärket MMA är det mest inom VVS-branschen man vet vad det står för. Där är vi mer än termostater.Den samlade kompetens vi erbjuder marknaden omfattar reglerutrustning för flöden med applikationer inom både värme och kyla. Vår unika vax- och balanseringsteknologi gör oss intressanta globalt. Som problemlösare med produkter för ROT och nyproduktion är vi kändisar i Skandinavien."
Address: Järnvägsgatan 19, 285 32 Markaryd
Phone: 0433-73737
City: Markaryd
Zip Code: 285 32



related searches:
Similar places near
Contura Sverige Contura Sverige 2 km Kvalitets kaminer och trevlig personal.
NIBE NIBE 4 km Anmälde intresse för bergvärme. Helt ointresserad personal. Väntade på första e-mail ...
Reviews
De har ändrat leveransdatum 6 ggr och ingen av de jag mailat har svarat på när de kan leverera beställningen
Jag hade försökt att får ett enkel svar på deras produkter, men blev bemötad som en hel idiot, kom knappast igenom telefonväxeln. Jag blev direkt ledsen, men det är ju klart vet man inte vad som service är, så skal man nog inte sälja något. Typoisk svensk. Högst en stjärna.
Produkter man kan lita på med hög kvalite
Svensk kvalitet
Comment on this business

to add MMA Markaryds Metallarmatur AB map to your website;