facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MMG MC&ATV

MMG MC&ATV

About

MMG MC&ATV är din Yamahahandlare i Blekinge. Vi saluför Yamahas motorcyklar, Cross, ATV, Side By Side och Mopeder.

Story

MMG MC&ATV är din Yamaha butik i Karlshamn, vi saluför alla Yamahas motorcycklar, mopeder, fyrhjulingar, Side-By-Side, cross och enduro. Vår butik ligger vid norra infarten till Karlshamn. Vi tillhandahåller även reservdelar till Yamahas produkter samt har serviceverkstad för Yamaha. Vi har även en tillbehörsavdelning där vi har byxor, handskar, hjälmar, jackor, cross och endurokläder samt övriga tillbehör för motorcykellivet från IXS.



"Din Yamaha butik i södra Sverige!"
Address: Nymöllevägen 2, 37432 Karlshamn
Phone: 0454 - 58 52 50
City: Karlshamn
Zip Code: 37432



related searches: MMG Marine
Similar places near
LOCO LOCO 2 km
Reviews
Är fantastiskt nöjd över servicen hos MMG. Då jag bor i Kalmar behövde jag få mycket information via telefon och mail innan jag bestämde mig för att köra ner till dem och besöka deras fina anläggning. Christian välkomnade en med ett stort leende och bidrog med sin kunskap vilket slutade i ett ny mc samt en hel del tillbehör för min del. Ser fram mot att köra E22an ner i slutet av april för 100-mil servicen. Ett stort tack för hjälpen och ser fram mot att rekommendera er till alla jag känner! 10/10
Kanonservice! Köpte min första mc här. Och blivit bemött med ett proffsionellt sätt. Kundvården är i världsklass! Rekommenderar starkt!
Sambon är lyrisk över sin nya Yamaha och hade bara gott att berätta om Christian på MMG. Riktigt bra service förtjänar en bra recension! 5/5
Mycket fina motorcyklar och tillbehör i deras stora butik. Christian gav 10/10 service och jag köpte en ny hoj. Är väldigt nöjd!
Mycket fin butik,stor sortering på motorcyklar. Vänlig hjälpsam personal.
Serviceminded och trevlig personal o fullt av goa grejor.
Trevlig personal många motorcyklar, inte så mycket tillbehör men med kvalitetsaker, bra med en lokal mc handlare. Men ska flytta nu till hösten till Bromölla.
Fräscha lokaler o trevlig personal.
Mycket bra butik, har både nya och begagnade motorcyklar. Trevlig personal. Jag har tidigare handlat motorcyklar och helnöjd.
Man kan inte handlar hos detta företag. Vi körde 1tim och 30 minuter och hadde kontakt innan om en MC. När man kommer på plats säger dem detta höj är sold.
Comment on this business

to add MMG MC&ATV map to your website;