facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mobi

About

Mobil spontanidrottspark med fokus på rörelse och kreativitet. Här är alla välkomna 24/7
Inga inträdeskostnader, Ni kommer när det passar er!

Story

Mobi är en spontanidrottsplats som drivs av tre ideella föreningar under projektledning av Jack Lundquist, ordförande i FreemotionPK. Active0480 samt Kalmar klätterklubb är medutvecklare av Mobi konceptet.

Till skillnad ifrån andra spontanidrottsplatser så är vår anläggning mobil. Detta medför att vi på två dagar kan flytta den till vilken plan yta som helst och bedriva verksamhet för landsbygden eller Kalmar centrums invånare. Förutom mobiliteten, som är en unik aspekt i samband med spontanidrottsplatser så har anläggningen även ett container café som drivs av den lokala mottagande föreningen. Detta navet har skapat ett generations överskridande förhållningssätt på anläggningen som vi aldrig tidigare sett. Föräldrar, mor/far föräldrar och barn umgås tillsammans under aktiva former.

Mobi´s facebook sida är en portal för att ni ska kunna vara uppdaterade om dess nuvarande plats, bilder på många av alla utövare och för frågor som ni kan ha kring konceptet.

Mobi och dess ägarföreningar samarbetar med Kalmar kommun, Smålandsidrotten, Riksidrottsförbundet, Allmänna arvsfonden och Kalmar mot droger.

Address: Spelarvägen, Lindsdal
Phone: 0702950392
City: Lindsdal



related searches: MOBI file, Mobi app, MOBI ebook, Mobi game, Mobi Mobile, MOBI meet, Mobi login, MOBI blockchain
Comment on this business

to add Mobi map to your website;