facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mobil Bygg AB

Mobil Bygg AB

About

Byggföretag

Story

Välkommen till Mobil Bygg
Mobil Bygg AB har under 21 års tid utfört bygguppdrag åt landsting, kommun, fastighetsägare, brf och företag Vårt verksamhets-område omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnad och renovering.

Som komplett byggföretag kan vi ansvara för varje steg i ert projekt, från idé till färdigställande. Vår egen breda kompetens i kombination med ett väl fungerande kontaktnät ger oss möjlighet att fungera som såväl generalentreprenör som totalentreprenör.

Söker ni en trygg och kvalificerad partner för era byggprojekt är Mobil Byggservice det rätta valet. Vi är det flexibla företaget med det stora kunnandet och den höga servicenivån.

Välkommen att kontakta oss för mer information.



"Mobil Bygg AB utför nybyggnationer, ombyggnader och renoveringar med målet att varje byggprojekt skall vara så effektivt och tryggt som möjligt.Det har gjort oss till en välanlitad partner utav landsting, kommun, fastighetsägare, statliga verk och företag i Stockholm"
Address: Grustagsvägen 8, 13840 Älta, Sweden
Phone: 08-7420400
City: Älta
Zip Code: 13840


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Mobil Bygg alla bolag, Underentreprenör bygg, Bygg leverantörer, Bygg Stockholm
Similar places near
Komplettbygg.se Komplettbygg.se 10 km Vi har fått ett bra bemötande och återkoppling under hela rivning- och ombyggnadsproc...
Reviews
Trevlig ägare, och snart är det sommarfest.
Comment on this business

to add Mobil Bygg AB map to your website;