facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mobilen

Mobilen

About

Husbilar
Pilote
Bavaria
Le Voageur

Story

Husbilar och campingtillbehör.



"Stängt i helgen för pingst och nationaldagen! Öppnar åter Tisdag 7/6!"
Address: Gånghestersvägen 129, 507 62 Borås
Phone: 033104880
City: Borås
Zip Code: 507 62


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 16:00
Saturday: 10:30 - 13:00


related searches: Mobile bg, AutoScout24, Mobile de Deutschland, Mobile de ru, mobile.de trucks, Www mobile de 24, Mobile de Auto scout 24, Mobile ne
Similar places near
Harmonium husbilar Harmonium husbilar 224 meter Mycket trevlig och hjälpsam personal. Jag köpte en husbil från Caravan hallen i Hanin...
Reviews
Stor bredd på urval bland alla nya. Fanns en del begagnade och vad kunde se så var prisbilden helt enligt marknadspris på likvärdiga vi tittat på. Kunde se alla typer av olika lösningar. Säljaren var påläst och lyssnade och ställde hjälpande frågor. Ett aktivt företag med egen verkstad där man såg hur deras personal gjorde allt från att några installerade cykelställ till ngn som var uppe på tak och grejade m.m. Kul att se den ruljans och den glada personalen. Detta gillade jag att se. Här blir det.
Mobilen Borås AB är ett bra ställe när man letar efter husbil. Vi köpte vår Pilot där.
Mycket trevliga vid första kontakt på telefon. Höll bilen utan problem till nästa dag. Mycket trevlig försäljare. Fina bilar. Givetvis blev det affär. Jag återkommer om slutet när bilen levererats. Hans Pernervik Ellös
Det är väldigt svårt att få tag i dem och när man tillslut lyckas lovar de "det här ska vi till varje pris ordna", men sedan händer inget. De lovar att ringa tillbaka, men hittills har det aldrig skett, trots många löften. "Det är kaos här" får man till svar från säljarna varje gång man ringer. Verkstadskillar säger däremot att de har mindre att göra än vanligt... Vill du lägga 1-2 miljoner på din husbil och upptäcka att säljaren har KAOS som arbetsmodell, då ska du lägga dina pengar på det här företag... Jag skulle bestämt avråda alla från att handla här.
Mobilen som tar handpenning som inte andra gör och betalar inte tillbaka om affären inte blir av, Dålig kundservice och stressandé försäljare. Åker aldrig dit igen. Varning! Vi köpte en husbil hos en annan försäljare som var ett mycket bättre köp och när vi nu efteråt fått mycket bra service och bra bemötande.
Tyvärr! Köpte en Xiaomi mi 11 lite via Cdon och dom ville skicka nåt annat! Aldrig mera!
En mycket otrevlig och osympatisk vd. Åkte 100 mil för affären och när vi anmärkte på lite småfel på husbilen fick vi veta att vi var otrevliga. Vdn skällt ut min hustru på telefon, visserligen bett om ursäkt, men det beteendet har jag svårt att ha överseende med. Aldrig någon fler affär med denna firma.
När vi fått hem vår husbil 2017 och kontrollvägt den visade det sig att den inte uppfyllde specen beträffande lastförmåga. Här vore det rimligtvis som upplagt för tråkigheter. Men icke! Jonas som försäljaren heter tog sitt fulla ansvar, ja han gick faktiskt mycket längre än så! Vi fick köra vår bil utan kostnader resten av säsongen och blev lovade en ny bil till kommande år som uppfyllde specifikationerna. I april 2018 hämtade vi vår nya bil som förutom korrekt lastkapacitet dessutom var ännu mer välutrustad än den vi ursprungligen köpt. Utan extra kostnader! Jag trodde inte att sådana försäljare fanns annat än i sagornas värld. Nu vet jag att de finns. På mobilen i Borås :
Trevlig och kunnig personal! Rekommenderas
där köper man sin husbil
Comment on this business

Directions to Mobilen with public transportation


Strömsdal 80 meters
159
204
303
361
Borås Guldbrandsgatan 240 meters
2
Borås Östergårdsplan 240 meters
2
Borås Brotorp Nedre 270 meters
159
204
303
361

to add Mobilen map to your website;