facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möckelsnäs Längan

Möckelsnäs Längan

About

Ett fantastiskt hus vid sjön Möckeln som kommer renoveras under kommande år...



"Möckelsnäs Trädgård Kulturcentrum finns vid sidan av de hårt trafikerade vägarna, lite längre in i naturen, där bullret har tystnat och tempot är lite lugnare. Ge dig tid att ta en liten omväg, stanna upp ett tag och upplev vår trädgård och dess orangeri. Njut av trädgårdens dofter och färgprakt"
Address: Möckelsnäs Längan, 34371 Diö
Phone: 0734442963
City: Diö
Zip Code: 34371



related searches: Möckelsnäs längan age
Reviews
Hit åker vi nu för en fika istället för Råshult. Välskött, gotta kaffe, goda kakor och mackor. Nu sist stod blommorna i full blom
En gömd pärla mitt i de småländska skogarna, väl värt besöket!Mat: 5/5
Underbart med alla fjärilar och bin, humlor,ren lycka
Trevligt orangeri att äta goda spättasmörgåsar i och fin miljö och natur.
Fint område, men tyvärr var maten i orangeriet ganska smaklös. Kakorna/bakverken va okej dock. När det var lite mer folk så tog det väldigt lång tid att få det man beställde. 20+ min för en våffla, en latte, en kaka och en läsk. Tjejerna i kassan var nog lite stressade och kanske ovana, men så är det ibland, ingen big deal.
Mycket nöjd med upplevelsen av besöket. Tillbringade en kväll med god mat i restaurangen och övernattning samt frukost där. Nya ägare med personal som tog hand om oss på bästa sätt. Lycka till och vi kommer gärna på återbesök till er.
Besviken över att vid två tillfälle kommit till caféet för att fika ,och njuta av den fina miljön. Det har inte funnits något varken pajer,mackor eller bakverk trist!!!
Mysig trädgårdsmiljö med liten butik. Goda våfflor men alltså glassen! Helt otroligt god, värd hela resan hit.
Fint ställe med mycket välvårdad växtlighet. Goda lyxiga mackor och gott kaffe. Otroligt trevlig personal samt schyssta priser.
Ett helt fantastiskt ställe! Mysig trädgård med massvis med underbara blommor, och ett café som gör allt förhand. Rekommenderar starkt!!
Comment on this business

to add Möckelsnäs Längan map to your website;