facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Modelljärnvägens Hus & Frida Lovisas Trädgård

Modelljärnvägens Hus & Frida Lovisas Trädgård

About

Välkommen att besöka vår modelljärnvägsutställning och visningsträdgård i sommar!

Story

På vår gård i Söderby utanför Alunda norr om Uppsala driver vi "Söderby Trädgård" och utställningen "Modelljärnvägens Hus". Modelljärnvägens Hus är en levande utställning där man som besökare får köra med tågen!

Address: Söderby 132, 74791 Alunda
Phone: 017465577
City: Alunda
Zip Code: 74791


Similar places near
Roine Heléns Åkeri AB Roine Heléns Åkeri AB 3 km Nice lastbilsträff
Alunda Church Alunda Church 3 km Alunda Church is a Lutheran church in the Archdiocese of Uppsala in Uppsala County, S...
Alunda kyrka Alunda kyrka 3 km Var och tände ljus för svärfar och svärmor. Alltid lika fridfullt.
Reviews
Så fint gjort! Mycket att titta på och ett stort extra plus för de små rattarna som barnen kan styrs farten på tågen med! Fin trädgård och bra fik!
Mycket trevligt och intressant för alla som gillar modelltåg. Flera olika banor i olika skalor. 2 större i skala H0. Man kan själv köra många utav tågen samt även anpasat för barn. Mycket vacker trädgård med trädgårdsjärnväg. Trevlig personal som gärna berättar mer för de vetgiriga. Servering med smörgåsar och annat fika. Väl värt flera besök.
Mycket fin anläggning med trevlig personal. Väl värt ett besök!
Fantastiskt bra jobb med alla detaljerade miljöer. En kul upplevelse bara att titta på alla ”händelser” som utspelar sig bredvid järnvägsspåren. Dock lite väl högt inträde med 120:-. Vill man sedan se trädgården var det 30:- till när jag frågade. Betalar man stora inträdet 120:- borde kanske trädgårdsentre’n ingå. Sen hade vi hoppats på att caféet skulle ha några större riktiga lunchmackor efter att vi hade åkt i ett antal mil och kom vid lunchtid och var hungriga. Nu fanns det bara små tunna runda bröd med en skink och ostskiva på. Men miniatyrjärnvägen var väl värt ett besök och kul för de som vill att själva ”köra” tågen.
Spännade och en rolig stund på museet. passar bra för både barn/vuxna.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Kul för barn och vuxna som gillar tåg! Man får köra vissa av tågen men mest kan man titta. Landskapen och tågen är väldigt detaljerade! Det finns ett café som säljer smörgåsar, fikabröd och glass. Inträdet är ganska dyrt. 100:- för vuxna och 70:- för barn från 3 år. Vissa av montrarna är högt upp så det kan vara svårt att se för dom minsta trots pallar. Det finns även en fin trädgård på baksidan. Dass finns. Man kan äta sin picknick på framsidan.
Fina detaljrika modelljärnvägar med körande tåg vissa kan besökarna reglera farten på. Mysig trädgård.
Hela städer och landskap i miniatyr, man kan studera dem i timmar och ändå upptäcka nya detaljer. Barnen älskar att styra tågen och tävlar vilket tåg som kör ett varv först. För botanisten finns en trädgård som skulle göra Linné avundsjuk. Rekommenderas varmt för både gamla och unga!
Trevlig trädgård med stora och små tåg. Kul för barn och vuxna ett avstressande utflykts mål.
Jättemysigt ställe, mycket att se. Och vilken underbar trädgård, bara den är värd resan.
Comment on this business

to add Modelljärnvägens Hus & Frida Lovisas Trädgård map to your website;