facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Modevillan

About

Årets Dam- och Modebutik 2011
Årets Företagare 2014.

Story

Modevillan är ett 500 kvadratmeter stort modehus beläget i en lugn och trivsam miljö cirka 20 minuters bilfärd söder om Stockholm.

Här hittar du ett stort urval kvalitetsplagg från fler än 50 varumärken under samma tak - från vardag till fest samt underkläder, väskor, skor och accessoarer.

Vi har en kunnig och utbildad personal med lång erfarenhet inom modebranschen som gärna hjälper dig hitta det rätta och bästa bland våra många nog utvalda sortiment i storlek 32-50. Här finns även tillgång till ändringsskrädderi och en stor fri parkering.

År 2011 blev vi valda till "Årets modebutik" på Modegalan arrangerad av Habit med motiveringen "Affärsidén, att med service, kunskap, kvalitet och stil få landets nöjdaste och bäst klädda kunder, har gått hem. Det breda sortimentet. den ärliga personalen och den extra servicen har fått kunder att vallfärda till butiken från när och fjärran. Och härifrån går ingen tomhänt."

Samma år fick vi även utmärkelsen "Årets dambutik" med motiveringen "Med en stark vision, en engagerad familj och personal utöver det vanliga, har denna vinnare med tiden förverkligat sin dröm. Butiken är 500 kvm med ett gediget sortiment, VIP-lounge, egen catwalk och fotostudio. Kunderna reser långväga och årets vinnare är idag en av Sveriges största privatägda dambutiker. Starten skede för drygt 30 år sedan, med en second-handbutik ovanpå en kiosk utanför Stockholm".

Vill du boka tid med en kostnadsfri personal shopper och få hjälp med att förnya hela eller delar av din garderob är du välkommen att ringa oss på 08-776 04 14.

Vi hoppas att Du kommer trivas hos oss.

Välkommen till Din modebutik!



"Modevillan är ett prisbelönat modehus en bit söder om Stockholm. Här hittar du ett stort urval kvalitetsplagg från fler än 50 varumärken under samma tak - från vardag till fest samt underkläder, väskor, skor och accessoarer. Vi har en kunnig och utbildad personal med lång erfarenhet inom modebranschen som gärna hjälper dig att hitta det rätta och bästa i vårt noga utvalda sortiment i storlek 32-50. Här finns även tillgång till ändringsskrädderi och en stor fri parkering. Vi har tilldelats utmärkelser som Årets Dambutik, Årets Modebutik samt Årets Företagare."
Address: Tutviksvägen 2, 136 75 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-776 04 14
City: Vendelsö
Zip Code: 136 75



related searches:
Reviews
Proffsig personal och man får mycket hjälp med att välja kläder och vad som passar. Jag är mycket nöjd.
Modevillan är känd klädbutik med qualitet sortiment för handla.
Toppen butik. Trevligt bemötande och suverän service. Mycket kunnig personal. Detta rekommenderas starkt. Håkan
Service i toppklass. Har märken som Ribkoff, Frank Lyman mm. Mycket trevlig och flexibel personal.
Proffsig service och mycket stort urval men se upp för deras extremt snåla öppet-köp-vilkor. Tre dagar! och på accessoarer inget öppet köp eller bytesrätt över huvud taget. Jag köpte en sidenschal för drygt 1700 kr. Väl hemkommen så var jag inte nöjd med den och får nu varken återköp eller tillgodokvitto. Surt :- EBH
Bytesrätt gäller ej reavaror , men det får man veta först när man har betalat , för köpevillkor står på kvittot !!! Känner mig lurat
Service i toppklass även på nätköp, med snabba leveranser och bra förpackningar. Din beställning kommer till dig med en liten överraskning från personalen, vad trevligt. Tack!
Sedan 20 år tillbaka har jag varit kund på Modevillan. På Modevillan kan alla från 20 års ålder och uppåt hitta allt från jobbstassen till den allra finaste klänning till gala och fester. När jag ska gå på party går jag alltid till Modevillan för att de ska hjälpa mig hitta det där "med det lilla extra". Jag får alltid den bästa hjälpen för jag tror med all säkerhet att Modevillan har den bästa servicen i hela Sverige när det gäller klädbranschen. Jag känner mig alltid välkommen och får alltid hjälp med kläder som passar min kropp och själ. Dessutom får man hjälp med matchning till. Rekommenderar!!!!!!!
Önskar att jag fick gå mer i lugn och ro och titta bland kläderna istället för att hela tiden bli påhoppad av butikspersonal. Blir nästan påtvingad att prova kläder som jag inte är intressad av att köpa.
Fantastisk personal med oehörd känsla för service! Klänningar och kläder jag inte hittat någonstans : min garderob har nog aldrig varit så snygg! Blir definitivt fler besök hit!
Comment on this business

to add Modevillan map to your website;