facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möja Hamnbar

"Öppet dagligen Maj-mitten av augusti, följ oss på sociala medier för uppdaterad information."
Address: Värmdö
City: Värmdö


Similar places near
Restaurang & Pizzeria Plogen Restaurang & Pizzeria Plogen 22 km Riktigt god pizza! Trevlig restaurang och personal. + för uteservering och gott om pa...
Grantomta Kiosk & Spel Grantomta Kiosk & Spel 26 km Skatboet, bra liten helg ställe, lite spantansk och äldra modell, men jätte mysig stu...
Reviews
Helt okej, stor plats, finns en del skuggiga platser. Man bestämmer i baren och sen får man kvitto med nr på. Sen ropar dom ut. Tar lite tid. Vi var där en lunch, men var inte så många folk. Tog nog ca 30-40 min. Grönsakspizzan eller ankans pizza var helt klart godast.Mat: 4/5
Bra läge i hamnen. Vi blev förvarnade att det kunde ta lite tid. Tyvärr tog det 1 timme och 40 minuter. Ingen lägesuppdatering under väntetiden och heller ingen ursäkt vid matleveransen. Pizzan var helt ok ”förortspizza” - dvs inget speciellt och verkligen inte värt väntan.
Skärgårdens godaste pizzor. Kan verkligen rekommendera.Mat: 4/5
Tre dagar på möja förgylldes av två besök här. Magiskt trevlig personal inte minst ägare! som tipsade om badklippor såväl som att distriktsläkare va på ön lämpligt nog vid vår sons illa fall. Hjärtliga inbjudande och ödmjuka rakt igenom. Den glutenfria pizzan va mer än prisvärd precis som menyn i övrigt, se tex priserna på flaskor vin/bubbel. Härlig stämning mellan gäster och perfekt läge med sol länge. Vi kommer definitivt längta tillbaka hit!
Blev verkligen positivt överraskad av pizzorna. Jättegod! Uppskattades även att dem var så noga att följa folkhälsomyndighetens direktiv angående corona. Toaletten var även väldigt fräsch och den städades frekvent.
Varnats för ägaren tidigare. Men att det var såhär illa ställt med bemötandet kunde jag aldrig tro. Otrevligare ägare får du leta länge efter. Aldrig mer, inte ens om de gjorde ordentlig mat. Nu när jag läser vad andra skrivit här så förstår jag att det inte bara var mot mig i alla fall.
Sjukt otrevlig ägare tog lång tid med pizzorna och tog även väldigt lång tid för att värma en bit paj. Kebabpizzorna har även två kebab bitar på sig, som två strån. Annars jätte trevlig personal men ägaren var super otrevlig, passiv aggressiv. Don’t recommend!!!!
Skärgårdens bästa pizza, även med glassbar och rättigheter, plus enastående personal! Läget är oslagbart mitt inne i Kyrkviken med kvällssol och i centrum av Bergs by. Rekommenderas varmt!
Det skulle ta 30min, pizzorna kom efter 55min. När jag gick in efter 50min och frågade hur det gick så säger bara ägaren barskt att hon sagt att det skulle ta MINST 30min och vände ryggen och går. Kan bara säga samma som tidigare gällande risigt bemötande av hon som verkar driva stället. Pizzorna håller väl kanske medelnivå 2+ på en standard-pizzeria men inget mer. Trist på ett förövrigt bra läge
En Pizzeri som inte lever upp till sin reklam. Här skall man kunna hämta och ta med sig all sin mat. I meny skrivs att man har avhämtning, men ringer man och skall beställa för avhämtning blir svaret, "Vi har inte avhämtning idag" var står det vilka dagar man inte har AVHÄMTNING? Det här kallas falsk marknadsföring. Borde stå i klartext endast bordsservering.
Comment on this business

to add Möja Hamnbar map to your website;