facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möja vandrarhem

Möja vandrarhem

About

Ett mysigt familjeägt vandrarhem på Möja i Stockholms yttersta mellanskärgård.

Story

Välkommen till ett mysigt familjeägt vandrarhem i Stockholms yttre mellanskärgård. Hos oss bor du hemtrevligt och genuint i öns gamla posthus beläget på gångavstånd från ångbåtsbryggan i Berg på Möja. På vandrarhemmet tar du med egna sängkläder (ej sovsäck) fixar mat och städar själv, eller så köper du tjänsterna av oss.

Huset som en gång var öns post ligger högt och fritt vid landsvägen i Berg som är Möjas största by. Utomhus runt fastigheten är det fina berg med klipphällar och en stor lummig trädgård. När vädret tillåter finns det altan på båda våningarna med sittgrupper.

Hos oss på Möja vandrarhem bor du enkelt och centralt på Möja, skärgårdens kanske mest levande och vackraste ö i yttre delen av Stockholms mellanskärgård. På Möja bor ca 250 bofasta, det finns skola, sporthall, kyrka, åretruntbutik och krog, bondgård, museum och mycket mer. Landsvägen löper över ön förbi alla öns byar och sevärdheter. Perfekt för promenader, löpning eller cykel.

Address: Berg by 173, 13043 Möja, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-409 109 29
City: Möja
Zip Code: 13043


Reviews
Trevligt och väldigt välkomnande ställe. Fräscht, många olika platser att uppehålla sig på. Altan balkong, flera grillplatser. Mysigt. Lyhört mellan rummen.Rum: 4/5
Väldigt fint vandrarhem, allt är genomtänkt, fina detaljer, mysigt och fräscht. Stort fint kök, trevligt allrum. Perfekt läge. Samt mycket trevliga ägare.
Väldigt trevligt bemötande och fräscha rum och kök.Rum: 5/5
Bra utrustning i dom två köken, okej sängar, lite lyhört. Vi bodde en hel grupp i hela huset. Det finns 2 toa och 2 duschar Kände att det hade varit bra med 3 toaletter på 24 personer. Vi är jättenöjda med vår vistelse. Tack!
Super fräsch och fint vandrarhem i fina Möja! Lyhört som det brukar på vandrarhem men annars bra.Rum: 3/5
Jag har varit en gång 2019. Jag tyckte att personalen var mycket trevlig och det var mysigt i rummen. Enda minuset var delas toalett+kyl men det kan man leva med.
Supermysigt vandrarhem med bra allmänutrymmen, kök och uteplatser. Vandrarhemmet ligger på den del av ön där det händer mycket och nära mataffär och restauranger. Finns cyklar för alla åldrar att hyra. Jättebra och serviceinriktade värdar.
Supernöjd med detta boende! Ägarna är fantastiskt trevliga och hjälpsamma! Väldigt fräscht med stora öppna ytor både inne och ute. Rekommenderas starkt!Rum: 5/5
Jättemysigt vandrarhem. Vi stormtrivdes. Väldigt trevlig och hjälpsam reception.
Rent, fint och enkelt ställe. Ägarna är fantastiskt trevliga och hjälpsamma. Kände mej verkligen välkommen.
Comment on this business

to add Möja vandrarhem map to your website;