facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Molkoms folkhögskola

Molkoms folkhögskola

About

Här kan du studera film, hälsa/träning och skådespeleri på våra speciallinjer eller läsa in grund- och/eller gymnasiebehörighet på våra Allmänna kurser.

Story

Molkoms folkhögskola är profilerad inom hälsa och media. Vi erbjuder kurser som kan vara vägen till ett arbete inom ditt intresseområde, en högre utbildning eller bara ett utvecklat intresse. Här kan du också läsa in grund- eller gymnasiekompetens.

Vi har utbildningar inom profilen film, skådespeleri, hälsa och träning och kurser för dig med någon typ neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.
Vi har också Allmän kurs för dig som vill läsa in grund- eller gymnasiebehörighet och Collegeåret, kursen för dig som vill ta ett steg mot universitetsstudier och samtidigt få förtur till några av utbildningarna på Karlstads universitet.

Vi har undervisning i Molkom och på en filial i centrala Karlstad.
På skolan i Molkom finns flera av våra profilutbildningar. Här kan du läsa film, skådespeleri, Animation NPF och hälsotränare men också Allmän kurs och Collegeåret. I Molkom finns också vårt internat där du kan bo om du studerar hos oss.

På filialen i Karlstad erbjuder vi Allmän kurs och Collegeåret, men också allmän kurs för dig som har svenska som andraspråk och vill fördjupa dig i språket eller få förberedelse för högre studier eller ett yrkesliv i Sverige.
Dessutom har vi Allmän kurs NPF - Estet.

Under fliken “Kurser” här på Facebook kan du läsa om våra utbildningar. Hör gärna av dig om du har några frågor, eller läs mer om oss på molkom.nu

Address: Mejerivägen 3, 660 60 Molkom
Phone: 0553 - 100 04
City: Molkom
Zip Code: 660 60



related searches:
Similar places near
Molkom fritidsgård Molkom fritidsgård 194 meter Trevlig personal
Nyeds Skola Nyeds Skola 233 meter Byt te en rektor som kan hantera saker å ting och som kan fixa lärare
Reviews
Skulle gärna försätta om det var en annan lärare
Helt klart bästa beslutet i mitt liv! 2 år av fantastiska människor där vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra. Folkhögskolelivet är någonting alla måste uppleva. Lärarna är underbara och engagerande, och jag kan garantera att den här skolan har format mitt liv till det bättre! Skådespelarlinjen 2 år.
Skolan är jättebra. Jocke är dock bäst, han är helt prefekt helt enkelt
Jag spenderade två av mina bästa år här och skulle inte byta ut dem mot något! Skådespelarlinjen har gett mig så mycket som människa och jag önskar att alla ska få en lika bra upplevelse som jag!
Helt klart två av de bästa åren i mitt liv! På skådespelarlinjen fick jag lära mig skådespelaryrket från grunden och det har jag fått stor nytta av. Folkhögskolelivet är verkligen fantastiskt!
Läste skådespelarlinjen två år och har den att tacka för den jag är idag. Otroligt fin plats med engagerade lärare.
mediokritet när den är som allra värst
Trevligt ställe
Comment on this business

to add Molkoms folkhögskola map to your website;