facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möllans Falafel

"Möllans Falafel är en av de mest populära falafelhaken i hela Malmö. Belägen mitt på Bergsgatan, ett stenkast från Möllevångstorget, står vi redo att servera alla som är sugna på autentisk mat från Mellanöstern.På menyn hittar du givetvis falafel, kebab och shawarma i olika former såsom rulle och tallrik. Vi serverar även pizzor och hamburgare och har veganska alternativ till alla våra rätter!Vill du avnjuta Malmös Bästa Falafel sväng"
Address: Bergsgatan 14 , Malmö 211 54, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 211 54



related searches: Möllans falafel malmö review, Bästa falafel Malmö, Jalla Jalla Malmö, Foodora Malmö
Similar places near
Beirut Taste of Lebanon Beirut Taste of Lebanon 478 meter Ägaren har över 10 års erfarenhet av att ha jobbat i populära "Shawarma House&qu...
Badrans Super Falafel Badrans Super Falafel 978 meter Vår absoluta kebab/falafel favorit i Malmö!!! Har ätit här i många år och aldrig bliv...
Shawarma King Shawarma King 1 km Beställde kycklingtallrik men den va torrare än torrast. Tycker även att personalen s...
GoGo Grill GoGo Grill 1 km Mycket god mat, snabb och jättetrevligt personal. Varmt rekommenderar.
Palaza Grill Palaza Grill 2 km Här kan du äta kebab och falafel i olika varianter och även cevapci och pletzavica so...
Reviews
Beställde vegansk kebabtallrik med vegansk vitlökssås. Har ätit MÅNGA veganska kebabtallrikar på olika platser i Sverige men denna var en av de sämsta. Priset var visserligen väldigt bra, och portionen var stor, kebaben helt ok, pommes fritten hade inget salt, men vitlökssåsen Den var som klumpigt tapetklister helt utan smak. Jag skojar inte. Har ingen aning vad den var gjord av men inget såsliknande iaf. Jag åt bara tre tuggor sedan lämnade jag maten, och jag ÄLSKAR vegansk kebab. Så besviken.
Falafeln jag åt var den godaste jag någonsin smakat, och jag är normalt sett inte så förtjust i falafel. Rullen var väl sammansatt med en jämn fördelning av ingredienser så att varje tugga var en fullständig smakupplevelse. Personalen var trevlig, servicen snabb och priserna mycket bra! Jag hade bara vägarna förbi Malmö, men eftersom Möllans har ett gott rykte blev det ett snabbt stopp mellan tågen. Det levde verkligen upp till sitt rykte, och jag kommer definitivt återvända nästa gång jag är i trakterna.
Godaste falafeln jag har ätit! Och sjukt billigt.
En väldigt generisk falafel. Varken äcklig eller god. Den bara finns där. Den säger varken "hej" eller "hej då". Precis som en tråkig kille på en efterfest som bara sitter i soffan och dricker öl efter öl och väntar på något eller någon, oklart vad eller vem.
Ni hade fått 5 stjärnor om ni inte glömt min läsk.Mat: 5/5
Steker ej kött, värmer ej bröd. Otrevligt bemötande.Mat: 1/5
God falafel till bra pris! Värt ett besök.Mat: 5/5
Supertrevlig personal och bland malmös mest prisvärda falafel.
Bland de bästa falafelrullarna vi prövat och bra pris! Enda minuset var kundservicen — personalen glömde bort vår beställning trots att vi var nästan de enda gästerna. Gäster som kom efter oss hann både få maten, äta upp och gå. Fick säga till efter ca 30 min och sen kom maten.
Trevligt litet ställe med fantastisk falafel och kycklingrulle det vi smakade. Stora portioner till makalöst låga priser. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Möllans Falafel map to your website;