facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mölle Golfklubb

Mölle Golfklubb

About

Mölle Golfklubb

Story

Längst ut på Kullahalvön, ovanför de branta stupen, i den trolska naturen uppe på sagoomspunna Kullaberg, ligger vår golfbana.
Den har rykte om sig att ha Sveriges bästa greener. Att den bjuder på en vidsträckt havsutsikt från 16 av 18 hål är ett obestridligt faktum.

Address: Italienska vägen 215, 26377 Mölle
City: Mölle
Zip Code: 26377



related searches:
Similar places near
Kullagårdens Wärdshus Kullagårdens Wärdshus 14 meter Varmt välkomnande när vi trillade in på kvällen och behövde ett rum eftersom vi vandr...
Mölle Golfklubb Mölle Golfklubb 28 meter Vackraste banan i Sverige. Kul och utmanade för alla golfare. Finns ingen annan bana ...
Mölle Golfklubb Mölle Golfklubb 39 meter Vackraste banan i Sverige. Kul och utmanade för alla golfare. Finns ingen annan bana ...
Mölle Golfklubb Mölle Golfklubb 44 meter Vackraste banan i Sverige. Kul och utmanade för alla golfare. Finns ingen annan bana ...
Mölle Golfklubb Mölle Golfklubb 44 meter Vackraste banan i Sverige. Kul och utmanade för alla golfare. Finns ingen annan bana ...
Mölle Tennisklubb Mölle Tennisklubb 2 km Översatt av Google Boka på matchii.se Original Book at matchii.se
Reviews
Meh, vackert javisst. Men finns andra banor som är vackrare och i betydligt bättre skick med en rimlig layout. Som exempelvis Rya gk, torekov, båstad gamla, bjäre gk.
Underbar golfbana med natur som häpnar. Kuperad bana kräver friska ben
Anrik bana. En del lösningar för utslagsplatser är galna typ: över föregående green men det lär man knappast ändra på. Traditioner!
Vi hade en fin upplevelse och mycket fin bana!
Restaurangen stängd men några optimistiska golfare testade motvinden. Fast maten var god förra gången, för tio år sedan.
**Golfhelg med ett grabbgäng** +kanon restaurang med otroligt trevlig personal. Ordnade med tidigare frukost, höll öppet lite längre på kvällen, lösningsorienterade och bra service överlag. Å -Fick kritik för vätskekontroller i golfbilen -Väldigt dåligt bemötta i golfshoppen, dålig attityd och service inställning... Passade väl inte egentligen så bra för en grabbhelg... Haft bättre upplevelser på semestern..
Mölle GK grundades 1943 och Kullaberg blev naturresarvat först 1986, mer än 40 år senare. Alltså upprättades naturresarvatet kring den redan då befintliga banan. Dessutom gjordes banan som skydd för den vackra naturen mot tyskar som ville bryta sten från bergen under andra världskriget. Så till er som har problem med att banan ligger i ett naturresarvat, var inte arga på Mölle GK utan för frågorna vidare mot de som ansvarar för själva naturresarvatet och fråga dem hur de tänkte kring beslut osv för det är inte golfklubbens fel. Ska även tilläggas att Mölle GK sedan 2016 är en ekologiskt omhändertagen bana.
Rolig och underbart vacker bana . Det som drar ned betyget är Orangetee de är små som frimärken och mycket dåligt underhållna.
Väldigt fin men svår. Passar låg handikapp.
Greenerna har inte tagit sig hittills i år.
Comment on this business

to add Mölle Golfklubb map to your website;