facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mölleexpressen

Address: Gröningen, 25433 Helsingborg
Phone: 042-12 27 97
City: Helsingborg
Zip Code: 25433


Opening Hours

Monday: 17:00 - 00:00
Tuesday: 17:00 - 00:00
Wednesday: 17:00 - 00:00
Thursday: 17:00 - 00:00
Friday: 17:00 - 00:00
Saturday: 13:00 - 00:00
Sunday: 13:00 - 00:00


related searches: Mölleexpressen reviews, Mölleexpressen app
Similar places near
Haket kök & bar i Helsingborg Haket kök & bar i Helsingborg 527 meter Trevligt ställe. God mat och trevlig personal. Kan rekommendera detta ställe om man v...
Kebab King Kebab King 1 km Endast nöt-kebab, så jag tog en mix-tallrik med kyckling. Kycklingen var torr. Kryddn...
Sams Bar O Restaurang Sams Bar O Restaurang 2 km Bra. Mat och trevlig personalMat: 4/5
Pardiss Restaurang Pardiss Restaurang 2 km Åt där för några månader sedan och det va jättebra. Denna gången blev både jag och mi...
Reviews
vilken tunn,god pizza men framförallt varmgästens önskemål och då serverades den direkt från ugnen till gästen. Finns inga chanser att det serveras ljummen. Stort TACK till kocken din pizza var superb. Stort TACK till servitrisen för mycket god service. Personalen och sundsutsikten är toppen, maten är värd mer än de 5 stjärnor man kan trycka på. Jag hade lätt gett 6
Trevlig personal med snabbservice! Åt hamburgare på lunchmeny och OJ så gott! Deras pommes var de godaste jag ätit!!! Ett måste att beställa Det som drog ner till 4 stjärnor var utsikten på uteserveringen som skyms av en mur.
Riktigt gott vitlöksbröd! Stora och goda portioner
Trevlgt ställe med fin utsikt mot havet och Danmark.
Detta stället som kallar sig ”tågvagnen” bör undvikas. Drinkar utan alkohol, vin som smakar o bubblar som druvjuice, INTE vinet vi beställde och hamburgare som ser ut som köttbullar. Kocken skäller ut personalen inför öppen ridå som verkar helt ha gett upp. Försökte ta betalt för någon annans mat. En alltigenom usel upplevelse. Vi blev iaf inte magsjuka.
Åt där 27/6-20. Detta var nog den värsta restaurangen jag har ätit på i Helsingborg. Det skulle vara en grill buffé men "grillmästaren" hann inte med. Så väntetiden blev mellan 20-40 min för vissa kunder. För oss blev det bara 20 min. Buffé generellt var KAOS. Salladsbuffé vidrigaste jag har varit med om på en restaurang. Köttet var antingen för torrt eller rått. Tanke på corona så var det personalen som på upp mat till en. Ett tips till er, använd en kötttermometer om ni har problem med grillning. Få även bättre ordning på ett kösystem så folk inte behöver vänta 40 min på mat och andra 5 minuter. Servicen var sjukt dålig. 30 grader varmt och de serverar ljummet vatten utan is. Servetricer som nonchalerar en. Vi kommer inte tillbaka hit igen.
Mysig inredning och riktigt god mat! Skulle lätt komma igen! Men skulle nog ta med mig egen vattenflaska!… 10kr för vatten?
Trevligt läge och rolig idé. Dessvärre brast det på att portionerna var på tok för små. Man kunde se botten i skålen med pastan. Få val på lunchmenyn och var tvungna att be om att få menyerna även fast vi frågat servitören när vi kom in om var vi kunde sitta samt att det var få sällskap där.
Beställde en hamburgare och deras special för dagen - ryggbiff. Beställde extra chili till hamburgaren men det kom ingen. Ryggbiffen däremot beställdes medium och anlände genområ. Inte rosa eller lite rå utan stekyta ytterst och sen helt och hållet rå. Den skickades tillbaks och samma köttbit anlände igen till den nu kalla potatisgratängen och den var nu inte helt genområ utan bara rå till 95 %. Den skickades tillbaks och servitrisen så att de kan göra den genomstekt den här gången. Lyckades de? Nej....halva biffen var nu till hälften rå och kall och resten var blodig på gränsen till rå. Inget "smakade maten bra" efteråt eller en anstymmelse till att bjuda på efterrätt eller någonting. Servitrisen tog bara bort tallriken utan ett ord och gick. Detta trots att vi hela tiden varit väldigt förstående och vänliga och inte på något sätt varit otrevliga trots den oätliga maten. Ingen rabatt på maten, inget ursäktande att det inte var ätligt tillagat. Tyvärr så måste jag säga att det här stället inte är värt ett besök. Det finns gott om restauranger i närheten och vilken som helst - inklusive lilla kiosken bredvid som bara serverar korv - är ett bättre val. Håll er borta. Tyvärr. Har vi tur byter de ut kock och annan personal, men tills dess finns det bättre ställen att besöka. Vi hade iofs tur och fick lite sällskap i form av en gullig liten brun mus som sprang runt våra fötter :
Jättegod mat, underbart läge. Personalen kanon, man behövde inte vänta länge på varken service eller mat.
Comment on this business

to add Mölleexpressen map to your website;