facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möller Bil Bro

Möller Bil Bro
"Återförsäljare med fullserviceanläggning för Volkswagen, Audi, Skoda och VW Transportbilar samt fullservice för Seat samt ett brett utbud av begagnade bilar. Ingår i Möller Bil Sverige som har verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Möller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Välkommen till oss!"
Address: Klövtorpsvägen 2, 197 40 Bro, Sweden
Phone: +46858480830
City: Bro
Zip Code: 197 40


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Möller Bil kontakt, Möller Bil Katrineholm, Möller Bil Uppsala, Blocket bil, Möller Bil Eskilstuna, Möller Bil Göteborg, Möller Bil Enköping, Möller Bil Outlet
Reviews
Otroligt hjälpsamma. Gör allt och lite till för att det ska bli bra med bilen. Flera säger att det är dyrt. Det kan jag inte uttala mig om.
Trevliga och väletablerad, men att besöka en bilhandlare blir aldrig roligt för plånboken, i alla fall om man ska köpa/laga något. Denna bilhandlare är varken dyrare eller sämre än någon annan. Inga konstigheter att ta sig fram med rullstol. Det är rymligt mellan bilarna. Dock har de inga anpassade bilar, varken inne för demo eller möjlighet att anpassa. Men de flesta bilhandlare har inte det. Uppdatering augusti 2022: När jag var förbi för att titta vad de erbjuder för elbilalternativ fanns det inga i lokalen förutom några i verkstaden. Så tomt att man skulle kunnat tro att någon kidnappat alla säljarna. Försökte verkligen hitta en säljare men de var som bortblåsta... Gick besviken därifrån.
Jag köpte en bil ifrån Möller Bil i Göteborg som sedan transporterades till Möller Bil i Bro. Där tog Jakob och hans team emot bilen och tog hand om den som om det vore deras egna bil! Dem bytte hjul och tvättade bilen åt mig, vilket dem inte behövde göra. Han svarade på alla mina samtal, och hade ett så bra bemötande och serviceanda att jag definitivt kommer komma tillbaks! Stort tack för det fina arbetet!
Lämnade in bilen på service och fick utmärkt hjälp och service utöver vad jag förväntat mig. Starkt rekommenderat. Har fått en seriös och positiv uppfattning av företaget.
Bästa stället. Underbar service,ställer verkligen upp när man behöver hjälp. Riktiga klippor. Borde finnas flera sådana människor.
Vi är väldigt nöjda med både besök och köp av bil än så länge. Säljaren Daniel B är väldigt trevlig och förtroendeingivande.
Dålig service och otrevlig personal. Dom kunde inte hitta fel på bilen , när jag ville ta ut bilen och lämnar på annan verkstad , dom bliv otrevliga och dom vill inte hjälpa mig och tar ur bilen , jag recomenderar inte , och sen finns ingen garanti att bilen kommer och funka men jag måste stå för kostnaden.
Varning!! Lämnade tjänstebilen innan sommaren in på service, en några år Skoda kodiaq efter servicen varnade bilen om "sos" systemet ur funktion!, någon tid för att åtgärda detta fick jag efter sommaren, nu har jag märkt efter deras "resett" att "air care" systemet är ur funktion!
Mindre nöjd med att få fakturor och hämta-din-bil-sms som avser en annan kund. Kreditnotor kom så småningom. Kan nog dröja innan jag kliver över tröskeln till butiken igen.
Bra bilverkstad i största allmänhet. Lite dyra servicar, men kunnig och trevlig personal annars som verkligen verkar veta vad det är dom sysslar med!
Comment on this business

Directions to Möller Bil Bro with public transportation


Önsta allé 100 meters
Domkraftsvägen 130 meters
Bro Råby 160 meters
Råby 160 meters
554
555
591
Klövtorpsvägen 240 meters

to add Möller Bil Bro map to your website;