facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möllers Bageri o Konditori

Möllers Bageri o Konditori

About

Bageriet och konditoriet ligger på Regementsgatan 15 i Ystad. Här finns ett väl sammansatt utbud av kaffebröd och kakor mm

Story

Välkommen till Möllers Bageri & Konditori!

I hundra års tid har Möllers Bageri & Konditori försett Ystadbor och tillresta besökare med härliga tårtor, matbröd och bakverk. Här har vi kombinerat det bästa av gammalt och nytt för att skapa ett utbud som tilltalar alla.

Välj mellan fantasifulla bröllopstårtor, lyxiga smörgåstårtor och de allt mer populära fototårtorna för att förgylla era festligheter, eller gör vardagen godare med något av de härliga matbröden i vårt sortiment.

Bageriet och konditoriet ligger på Regementsgatan 15 i Ystad. Här finns ett väl sammansatt utbud av kaffebröd och kakor, och ett fåtal sittplatser för er som vill slå er ner en stund med en kopp kaffe och en kaka.

Välkommen att göra ett besök hos oss!



"I över 100 år har Möllers bageri och konditori försett ystadbor och tillresta besökare med härliga tårtor, matbröd och bakverk!"
Address: Regementsgatan 15, 27141 Ystad (commune)
City: Ystad
Zip Code: 27141



related searches:
Similar places near
Tildasbakeri Tildasbakeri 1 km Tildas Bakeri har tårtor och bakverk för det lilla kafferepet till det stora kalaset....
Reviews
Caféet ligger centralt i Ystad. Fin gammal klassisk miljö. Mest avsett för avhämtning men det finns ett bord med två stolar där man kan sitta och fika framför en kyl som låter ganska högt. Personalen trevlig och tillmötesgående. Mycket gott och färskt fika. Kaffet bryggs på beställning och är varmt och gott.
Vi köpte en mängd olika rullar, kakor och konfektyr under två olika dagar under vår korta Ystad-vistelse. Alla bageribitar var färska, utmärkta i smak och läckra. Vi gillade att shoppa, försäljaren var mycket vänlig och hjälpsam eftersom vår svenska fortfarande lämnar mycket att önska. När vi åker till Ystad igen nästa år shoppar vi här i "Nya Möllers Bageri & Konditori" så att vi mår bra.  Tack så mycket. Min favorit är "Prinsessan Bakelse" med sådan utmärkt vispad grädde och marsipan. På tysk: Wir haben uns an zwei verschiedenen Tagen während unseres Ystad- Kurzaufenthaltes diverse Brötchen, Kuchen und Konditorwaren gekauft. Sämtliche Bäcker-Stücke waren frisch, geschmacklich hervorragend und lecker. Wir hatten Freude am Einkauf, die Verkäuferin war sehr freundlich und hilfsbereit, denn unser Schwedisch lässt noch zu wünschen übrig. Wenn wir nächstes Jahr wieder nach Ystad reisen, kaufen wir hier in "Nya Möllers Bageri & Konditori" wieder ein, damit es uns gut geht. Dankeschön. Mein Favorit ist die "prinsess bakelse" mit viel Marzipan und Sahnecreme.
Bakelser, matbröd och annat gott handlar du här! Bageriet som är etablerat sedan länge i Ystad har med tiden blivit än mer charmigt i all sin enkelhet. Byggnaden har vad jag kan se varit Möllers sedan många år och fortfarande produceras fina bakverk och bröd på plats.
Har hört rykten om råttor i köket, rekommenderar ej
Lite väl hårdhänt behandling av våra kakor av biträdet, hon tryckte ner tre olika bakverk i en liten påse, vilken resulterade i 3 mosade/mixade kakor…
Härligt fika. Jättefin miljö. Trevlig personal.
Schwarzwald och drottningstårtan som jag beställde var mesta dels grädde. Dessutom så hittade barnbarnet en liten bit vitt plast i Schwarzwald tårtan, såg ut som det var från en förpackning.
Underbart klassiskt ställe! Allt man kan önska sig. Hembakat!
Bra bageri i Ystad. Ett måste varje torsdag på jobb.
Jag köpte en tårta till min sons dop och bad om ett brunt kors och en björn björn = 60 kr extra och korset den blå och björnen var hemsk. Titta bilder är inte bra nallen eller hur?
Comment on this business

to add Möllers Bageri o Konditori map to your website;