facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Molnbyggen Strand

Molnbyggen Strand

About

Molnbyggen Strand

Story

Molnbyggen Strand

Address: Molnbyggen Järnavägen 451, 793 92 Leksand (commune)
Phone: +46 (0)702808728
City: Leksand
Zip Code: 793 92


Similar places near
Lugnets hotellägenhet Leksand Lugnets hotellägenhet Leksand 7 km Hotellägenhet på Lugnet i centrala Leksand som drivs av Casamancéa AB. Modern mysig v...
Hedgården i Ullvi Hedgården i Ullvi 8 km En kringbyggd dalagård av nordsvensk typ i Ullvi utanför Leksand.
Reviews
Planerade vårt bröllop för sommaren 2019 och var och tittade på boendemöjligheter för hitresande gäster. Vi fick ett pris när vi träffades vid juli 2018 och när vi sedan ville bekräfta bokningen fick vi andra priser och skulle bli tvingade att hyra ”bubblan” För fullpris under hela vistelsen trots att vi sagt att vi inte ville hyra den tidigare. Personalen som hyr ut var trevliga till en början men efter vår andra kontakt så kan jag inte annat än varna gäster som planerar större evenemang. Om ni undrar vad ni får för 20000:- för att hyra paviljongen så är svaret, paviljongen. Dom har inte kuvert dvs tallrikar, bestick, kaffekoppar etc.. Om jag inte minns fel så kunde vi hyra till en projektor. Det är tråkigt när en sån här fin plats styrs av pengar. Har en ganska säker känsla av att dom inte kommer få fylla de 40 bäddar som vi ville boka helgen då vårt bröllop skulle äga rum hos dom.
Vi hade vår bröllopsfest på Molnbyggen och är extremt nöjd med allt från omgivningar, lokaler till service och mat. Helena är alltid hjälpsam och trevlig och gjorde det lätt för oss att planera dagen. Den fräscha och goda middags- och frukostbuffén dagen därpå var uppskattad av alla. Jag tror Molnbyggen Strand passar för såväl konferenser, företagsfest, bröllop och kollo.
Ombonat, mysigt. Lagom många rum och gäster. Väldigt tillmötesgående personal och underbar frukost. Rummet är ljust, fräscht och välstädat. Badrummet lagom stort med ordentligt svängrum i duschen.
Jättetrevligt hus, vi hyrde i en vecka. Egen strand för gäster, med långgrund sandstrand. Perfekt för småbarn!
Oerhört fint och vacker läge strax utanför Leksand! Fina lokaler och bra service!
Jättemysigt ställe att ha bröllop på. Ligger bildskönt vid sjön Molnbyggen.
Trevligt, rent, lugnt
Jätte vackert ställe
Fantastisk plats!
Översatt av Google Super trevligt ställe! Gott om plats direkt vid en skog och en sjö. Vi stannade 2 nätter i bubblan och njöt mycket av denna speciella upplevelse. Badrum/bastu finns i huvudbyggnaden. Ren, uppvärmd och upp till de senaste standarderna. BBQ framför bubblan, kaffemaskin även i bubblan. Vi kunde inte ha bett om mer. Original Super nice place! Lots of space directly by a forest and a lake. We stayed 2 nights in the bubble and very much enjoyed this special experience. Bathroom/ sauna is available at the main building. Clean, heated and up to latest standards. BBQ in front of the bubble, coffee machine even in the bubble. We couldn’t have asked for more.
Comment on this business

to add Molnbyggen Strand map to your website;