facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mölndal Energi

Mölndal Energi

About

Nära och enkelt med passion för miljön.

Address: Aminogatan 21, 431 21 Mölndal
Phone: 031-866500
City: Mölndal
Zip Code: 431 21


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Göta Energi, Elskling, GÖTEBORGS Energi, Ellevio, Elpriskollen, Telge Energi, Elpriser Sverige, Jämför elpriser
Reviews
Otrolig kundservice. Bytte till Mölndal Energi vid flytt och dom har hjälpt mig på ett utmärkt sätt. Elpriset är som det är nu mera men upplever att dom ligger bra prismässigt. Inga konstigheter med fakturorna så att säga.
Mölndals energi har blivit girigare och säljer sina fakturor till Visma som i sin tur inte är hjälpsamma när man har svårt att betala.
Snabbaste kundtjänsten även på klockslag när kundtjänsten brukar vara hårt belastade. Tar inte heller ut överpriser.
Tycker att bolaget sköter sig bra , har bra pris och bra och service inriktad personal , informerar och hjälper till rätta med det man frågar om .
Mycket nöjd och varit kund sedan länge. Alltid tillmötesgående kundservice!
Mölndals Energi AB är INTE ett kundcentrerat företag, utan vinsten är den räknas för de. Jag har haft rörligt elavtal sedan många år tillbaka. Nu när elpriset har gått upp, ville jag ändra till ett fastpris avtal men får som besked att ett halvt år till är kvar på min nuvarande avtal. Trots att de själva säger att det är "nästan förbjudet att ha rörligt elavtal med bindningstid och att de nu erbjuder alla nya kunder rörligt elavtal utan bindningstid" går inte med att ta bort bindningstiden på mitt avtal. VARNING. Bli inte lurad i något avtal med de här.
Bästa kundservicen jag haft på år, nej tror det är den bästa kundservicen jag fått i mitt liv av Alexandra. Var helt lost med elavtal och elnät innan jag hade det här samtalet, pga förstagångsflytt. Fick hjälp med allt, fått alla frågor besvarade och tips. Att hon förklarade allt för mig är priceless, tusen tack igen för allt!
Vet inte hur många samtal fram och tillbaka jag fick göra för att slutligen säga upp avtalen. Dessutom får man betala en avgift för att säga upp avtalen vilket känns sjukt oseriöst. Teckna inte avtal här, så slipper du huvudvärken och ilskan när du behöver flytta.
Otroligt! Mölndal energi skickar inte ut första-fakturor. Det kommer en påminnelsefaktura med 60 kr extra att betala. Hade även sökt e-faktura men det hade tydligen inte funkat. Den jag pratade med på kundtjänst var inte särskilt kundvänlig. Hon t o m antydde att jag nog hade fått en första-faktura, fy fasen. Jobbar själv med kunder, skulle ALDRIG behandlat en kund så. Man säger ju att en nöjd kund kanske tillför någon/några ny/nya kunder men en missnöjd kan dra med sig mängder av kunder som aldtig kommer att anlita företaget ifråga. Att dom ev är något billigare på elförbrukningen gör inte så stor skillnad. Det är mest elnätet som är dyrast. Det är kanske deras sätt att ta igen för elen för detta är banne mig det dyraste elbolag som jag haft, med 60 kr extra på fakturan!
Skaffa inte Mölndals energi. De hittar på nya regler lite hit och dit som de vill. Ändrar avtal utan att informera det och har inte heller den här informationen skriven finstilt i ursprungsavtal. De olika kundtjänstmedarbetarna säger olika saker och påstår saker som inte är sant. Ärligt talat så känns det lite som de inte har riktigt koll. Om du tänkt byta till Mölndals energi, råder jag dig att byta till ett annat seriösare elbolag. Så du slipper massa onödig huvudvärk som dessutom kan stå dig dyrt. Jag är ärligt talat mycket förvånad över hur dåligt de betett sig.
Comment on this business

to add Mölndal Energi map to your website;